LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di UK 2019

LLM adalah Latin untuk Legum diploma, Master menandakan Undang-Undang. Master kami (LL.M.) Program Undang-Undang Undang-undang di Amerika adalah satu program siswazah selama setahun. Graduan undang-undang asing yang berjaya menamatkan program ini akan dianugerahkan ijazah "LL.M. dalam Undang-undang Amerika."

Keadilan jenayah adalah bidang pengajaran di mana pelajar mempelajari sistem keadilan jenayah, hukum jenayah, dan teori mengenai tingkah laku jenayah. Subjek ini memberi manfaat kepada sesiapa yang ingin memasuki kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di UK

7 Hasil dalam Keadilan Jenayah, United Kingdom Filter

Keadilan Jenayah LLM dan Perubahan Penal

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Permintaan Maklumat United Kingdom Glasgow + 1 lagi

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah

LLM (Keadilan Jenayah Antarabangsa)

University of Kent, Kent Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 28 bulan Sept. 2019 United Kingdom Canterbury + 1 lagi

Keadilan Jenayah Antarabangsa akan menjadi kepentingan khusus bagi mereka yang bekerja, berniat untuk bekerja, atau mempunyai kepentingan dalam bidang keadilan jenayah antarabangsa dan transnasional, keadilan jenayah dan hak asasi manusia secara lebih luas.

Keadilan Jenayah LLM

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Nottingham + 1 lagi

Menawarkan pendekatan kontekstual yang tersendiri terhadap keadilan jenayah, kursus ini mengkaji aspek-aspek teori, perbandingan dan antarabangsa proses jenayah dan sistem hukuman.

Keadilan Jenayah Antarabangsa LLM dan Konflik Bersenjata

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Nottingham + 1 lagi

Memeriksa undang-undang yang berlaku sebelum, semasa dan selepas konflik bersenjata, kursus ini meneroka isu-isu semasa dan cabaran moden kepada undang-undang dan politik yang mengelilingi perang dan keadilan.

LLM dalam Undang-undang Antarabangsa: Jenayah, Keadilan dan Hak Asasi Manusia

University of Birmingham - College of Arts and Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Birmingham + 1 lagi

Bagi mereka yang mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang struktur yang semakin global yang mentadbir keadilan jenayah serta isu-isu halus yang mencabar struktur keadilan jenayah, kursus ini menawarkan peluang pembelajaran yang unik dan merupakan pilihan yang sangat baik bagi mereka yang mencari peluang hukum di seluruh dunia.

LLM dalam Undang-Undang Jenayah dan Keadilan Jenayah

University of Birmingham - College of Arts and Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Birmingham + 1 lagi

Pathway ini Pathway kekuatan penyelidikan lama Law School Birmingham dalam bidang undang-undang jenayah dan keadilan jenayah. Undang-undang Jenayah berkenaan dengan penegasan kuasa yang paling berpotensi invasif oleh negara: jika anda gagal mematuhi undang-undang, anda akan dihukum. Pathway menyediakan analisa holistik terhadap proses jenayah melalui analisis undang-undang, dasar falsafah dan pengoperasiannya dalam amalan.

LLM dalam Undang-Undang Jenayah dan Keadilan Jenayah

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Edinburgh + 1 lagi

Program ini menawarkan peluang yang ideal untuk mempelajari perdebatan kontemporari dalam kedua-dua undang-undang jenayah dan keadilan jenayah di peringkat lanjutan. Portfolio kursus yang luas akan membantu anda memahami konsep dan teori utama yang menyokong undang-undang jenayah dan keadilan jenayah dan bagaimana mereka beroperasi dalam amalan.