Filter
Sarjan Undang-undang
United Kingdom Scotland Glasgow Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Glasgow United Kingdom 2019

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Seorang pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang boleh mengkaji keadilan jenayah. Kajian keadilan jenayah memaklumkan kepada pelajar tentang kerja-kerja dalaman sistem keadilan jenayah. Mereka yang mempelajari bidang ini mungkin akan menjadi pegawai polis, penyiasat tempat kejadian jenayah, pegawai percubaan, kaunselor pembetulan atau paralegal.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Glasgow adalah bandar terbesar di Scotland dengan jumlah penduduk kira-kira 600,000 di bandar itu sendiri, atau lebih 2 juta jika kota sekitarnya daripada gabungan bandar Clydeside yang diambil kira.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Glasgow di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Glasgow

Ijazah
Lokasi
United Kingdom
Scotland
Glasgow
Jenis pengajian
Secara
University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah ... [+]

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah

Menggabungkan pemahaman yang ketat teori asas dengan bukti tentang masalah dunia sebenar yang akan anda analisis inovasi baru dalam teori, dasar, dan amalan.

Melukis pada pelbagai pendekatan disiplin, kursus ini akan membolehkan anda membangunkan tindak balas yang rasional dan tepat terhadap jenayah.

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah

Ciri-ciri utamatumpuan kami adalah untuk menekan isu dan amalan kebangsaan dan antarabangsa kontemporarianda boleh memilih untuk lulus dengan sama ada LLM atau MScbelajar sepenuh masa atau sambilanbelajar dari pasukan pengajar bertaraf duniapelajar dari pelbagai bangsa dan latar belakang disiplinanda akan mendapat manfaat daripada kerja Pusat Undang-Undang, Jenayah, dan KeadilanSiapa kursus yang sesuai untuk?pengamal yang bekerja dalam pelbagai undang-undang, keadilan dan kebajikanprofesional membangunkan dasar keadilanahli sektor ketiga / sukarelagraduan baru dalam undang-undang, sains sosial, dan kemanusiaanPilihan kajian fleksibel... [-]
United Kingdom Glasgow
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
12 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu