LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Glasgow United Kingdom 2019

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Seorang pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang boleh mengkaji keadilan jenayah. Kajian keadilan jenayah memaklumkan kepada pelajar tentang kerja-kerja dalaman sistem keadilan jenayah. Mereka yang mempelajari bidang ini mungkin akan menjadi pegawai polis, penyiasat tempat kejadian jenayah, pegawai percubaan, kaunselor pembetulan atau paralegal.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Glasgow adalah bandar terbesar di Scotland dengan jumlah penduduk kira-kira 600,000 di bandar itu sendiri, atau lebih 2 juta jika kota sekitarnya daripada gabungan bandar Clydeside yang diambil kira.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Glasgow di UK

1 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Glasgow Filter

Keadilan Jenayah LLM dan Perubahan Penal

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Permintaan Maklumat United Kingdom Glasgow + 1 lagi

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah