LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Scotland United Kingdom 2019

LLM atau Sarjana Undang-Undang menyediakan pengenalan kepada bidang-bidang baru yang menarik kepada mereka dan juga peluang untuk terus pakar dalam bidang amalan mereka dan biasanya terhad kepada mereka yang mencapai status penghormatan dalam pengajian undang-undang mereka sebelum ini.

Kajian akademik keadilan jenayah termasuk bagaimana sistem keadilan pidana bekerja melalui mahkamah, lembaga penguatkuasaan hukum, dan fasilitas pengawasan. Ia juga meliputi teori-teori tingkah laku jenayah. Pelajar yang ingin bekerja dalam penguatkuasaan undang-undang mungkin mendapat manfaat daripada mengkaji bidang ini.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Scotland di UK

2 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Scotland Filter

Keadilan Jenayah LLM dan Perubahan Penal

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Permintaan Maklumat United Kingdom Glasgow + 1 lagi

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah

LLM dalam Undang-Undang Jenayah dan Keadilan Jenayah

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Edinburgh + 1 lagi

Program ini menawarkan peluang yang ideal untuk mempelajari perdebatan kontemporari dalam kedua-dua undang-undang jenayah dan keadilan jenayah di peringkat lanjutan. Portfolio kursus yang luas akan membantu anda memahami konsep dan teori utama yang menyokong undang-undang jenayah dan keadilan jenayah dan bagaimana mereka beroperasi dalam amalan.