LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan di Belanda

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

Kajian lepasan ijazah dalam bidang kewangan menawarkan asas dalam prinsip-prinsip asas undang-undang perkhidmatan kewangan. Calon-calon diberi peluang untuk mempelajari rangka kerja pengawalseliaan antarabangsa di mana institusi kewangan beroperasi. LLM dalam Kewangan membantu anda kekal sehingga kini dalam persekitaran yang sentiasa berubah-ubah jadi dalam kewangan komersial dan korporat antarabangsa.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan di Belanda

2 Hasil dalam Undang-undang Kewangan, Belanda Filter

LLM Pengajian Lanjutan dalam Undang-Undang

Leiden University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 cari doktor jurisprudens anda Sept. 2020 Belanda Leiden The Hague + 2 lagi

Sekolah Undang-undang Leiden dengan bangga melancarkan program Master Advanced satu tahun dalam Undang-undang

European Master in Law and Economics (EMLE)

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam
Kampus Sepenuh masa 10 bulan Permintaan Maklumat Belanda Rotterdam

The Master Eropah dalam Undang-undang dan Ekonomi (EMLE) adalah program bersama anjuran EMLE Consortium, yang mana tujuh universiti Eropah dan dua universiti bukan Eropah adalah ahli penuh.