Filter
Sarjan Undang-undang
Kepulauan Cayman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan di Kepulauan Cayman

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

LLM Kewangan adalah program khas yang menyediakan pengajian siswazah menyeluruh.Calon akan menyiasat dan menggunakan kaedah-kaedah yang kompleks kewangan untuk menyelesaikan masalah dalam senario dunia sebenar

Kepulauan Cayman adalah wilayah British di Laut Caribbean. Pelbagai program pengajian tinggi yang ada di sepanjang rantaian tiga pulau, termasuk sebuah sekolah perubatan, sekolah veterinar, dan pelbagai jenis sarjana muda dan ijazah sarjana boleh didapati di kedua-dua universiti awam dan swasta.

Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan di Kepulauan Cayman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undang-undang Kewangan, Kepulauan Cayman

Truman Bodden Law School

Dapatkan Master of Laws (LL.M) atau Diploma Pascasiswazah (PGDip) dalam Kewangan Antarabangsa di pusat kewangan kelima terbesar dunia, yang terkenal dengan kepakarannya d ... [+]

Terbaik Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan di Kepulauan Cayman. Garis besar program

LL.M dan PGDip dalam 'Kewangan Antarabangsa: Undang-undang dan Peraturan' adalah kelayakan pascasiswazah baru yang ditawarkan, bersekutu dengan University of Liverpool, oleh Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Program-program ini menyediakan latihan undang-undang yang canggih dan ditawarkan oleh pasukan syarahan Truman Bodden Law School berpengalaman, bersama-sama dengan sumber dan kepakaran yang luas dari The University of Liverpool.

Dua trek pengajian ditawarkan: LL.M atau Diploma Lepasan Ijazah dalam Kewangan Antarabangsa: Undang-undang dan Peraturan.

Program-program ini direka untuk memenuhi keperluan individu-individu yang mencari pengetahuan undang-undang canggih mengenai kewangan dan peraturan antarabangsa di dalam dan tanpa profesion undang-undang.... [-]

Kepulauan Cayman Kepulauan Cayman Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu