LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan di Kepulauan Cayman

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

LLM Kewangan adalah program khas yang menyediakan pengajian siswazah menyeluruh.Calon akan menyiasat dan menggunakan kaedah-kaedah yang kompleks kewangan untuk menyelesaikan masalah dalam senario dunia sebenar

Kepulauan Cayman adalah wilayah British di Laut Caribbean. Pelbagai program pengajian tinggi yang ada di sepanjang rantaian tiga pulau, termasuk sebuah sekolah perubatan, sekolah veterinar, dan pelbagai jenis sarjana muda dan ijazah sarjana boleh didapati di kedua-dua universiti awam dan swasta.

Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan di Kepulauan Cayman

1 Hasil dalam Undang-undang Kewangan, Kepulauan Cayman Filter

LL.M / PGDip dalam Kewangan Antarabangsa: Undang-undang dan Peraturan

Truman Bodden Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Kepulauan Cayman Kepulauan Cayman Online + 1 lagi

Dapatkan Master of Laws (LL.M) atau Diploma Pascasiswazah (PGDip) dalam Kewangan Antarabangsa di pusat kewangan kelima terbesar dunia, yang terkenal dengan kepakarannya dalam sektor perkhidmatan kewangan dan rangka kerja perundangan dan piawaian pematuhan antarabangsa.