LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi in Leiden Belanda 2019/2020

LLM adalah Latin untuk Legum diploma, Master menandakan Undang-Undang. Master kami (LL.M.) Program Undang-Undang Undang-undang di Amerika adalah satu program siswazah selama setahun. Graduan undang-undang asing yang berjaya menamatkan program ini akan dianugerahkan ijazah "LL.M. dalam Undang-undang Amerika."

The LLM dalam ijazah Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan lanjutan dan pemahaman lengkap undang-undang teknologi maklumat. Seseorang akan mempunyai peluang untuk memilih daripada pelbagai mata pelajaran. Selepas tamat pengajian, anda boleh bekerja sebagai pegawai perisikan antarabangsa, atau pengurus pengawasan IT dan profesion lain yang berkaitan.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Bandar Leiden menjadi tuan rumah kepada universiti tertua Hollands dengan afiliat kuat ke Dewan Diraja, yang anggotanya cenderung untuk menjadi bekas pelajar. Dalam bandar South Holland, anda juga akan mendapati Universiti Webster Leiden dan Universiti Sains Gunaan Leiden.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi in Leiden di Belanda

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi, Leiden Filter

Pengajian LLM Lanjutan dalam Undang-undang dan Teknologi Digital

Leiden University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2020 Belanda Leiden The Hague + 2 lagi

The Advanced Master dalam Undang-undang dan Digital Technologies merangkumi, secara sistematis dan praktikal, teori dan sistem perundangan dan peraturan dari kepelbagaian topik penting.