Filter
Sarjan Undang-undang
Belanda Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di Belanda 2020

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

The LLM dalam ijazah Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan lanjutan dan pemahaman lengkap undang-undang teknologi maklumat. Seseorang akan mempunyai peluang untuk memilih daripada pelbagai mata pelajaran. Selepas tamat pengajian, anda boleh bekerja sebagai pegawai perisikan antarabangsa, atau pengurus pengawasan IT dan profesion lain yang berkaitan.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi, Belanda

Leiden University

The Advanced Master dalam Undang-undang dan Digital Technologies merangkumi, secara sistematis dan praktikal, teori dan sistem perundangan dan peraturan dari kepelbagaian ... [+]

Bagaimanakah pengedaran dan pembahagian massa kerja kreatif menjejaskan hak harta intelek ? Dalam apa cara boleh peraturan teknologi digital berevolusi untuk melindungi individu dan organisasi daripada penipuan identiti atau pelanggaran keselamatan?

Apakah program induk ini?

Tumpuan program ini adalah mendalam dan meluaskan pengetahuan dalam bidang undang-undang dan pentadbiran teknologi digital , seperti internet, komputer, peranti mudah alih, teknologi persuasif, dan kecerdasan ambien, dalam konteks antarabangsa dan pelbagai disiplin.

Program ini menyediakan pelajar dengan wawasan yang menyeluruh mengenai pelbagai mod (iaitu undang-undang, kontrak, dan teknologi) yang mengawal selia teknologi digital yang baru muncul dan menumpuk di peringkat antarabangsa, tahap EU, peringkat kebangsaan atau peringkat perniagaan.... [-]

Belanda Leiden The Hague
Sept. 2020
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu