LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di Belanda 2020

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

The LLM dalam ijazah Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan lanjutan dan pemahaman lengkap undang-undang teknologi maklumat. Seseorang akan mempunyai peluang untuk memilih daripada pelbagai mata pelajaran. Selepas tamat pengajian, anda boleh bekerja sebagai pegawai perisikan antarabangsa, atau pengurus pengawasan IT dan profesion lain yang berkaitan.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di Belanda

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi, Belanda Filter

Pengajian LLM Lanjutan dalam Undang-undang dan Teknologi Digital

Leiden University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2020 Belanda Leiden The Hague + 2 lagi

The Advanced Master dalam Undang-undang dan Digital Technologies merangkumi, secara sistematis dan praktikal, teori dan sistem perundangan dan peraturan dari kepelbagaian topik penting.