LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi in The Hague Belanda 2019/2020

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

The LLM dalam ijazah Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan lanjutan dan pemahaman lengkap undang-undang teknologi maklumat. Seseorang akan mempunyai peluang untuk memilih daripada pelbagai mata pelajaran. Selepas tamat pengajian, anda boleh bekerja sebagai pegawai perisikan antarabangsa, atau pengurus pengawasan IT dan profesion lain yang berkaitan.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

The Hague mempunyai sebuah universiti terkenal, The University Hague. Bandar ini adalah salah satu tempat yang terbaik untuk belajar, dan ia dipenuhi dengan peluang baik untuk pelajar. The Hague juga terkenal dengan kepelbagaian dan budaya. Oleh itu, ia adalah tempat yang sempurna untuk mengkaji dan memulakan kerjaya yang baik.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi in The Hague di Belanda

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi, The Hague Filter

Pengajian LLM Lanjutan dalam Undang-undang dan Teknologi Digital

Leiden University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2020 Belanda Leiden The Hague + 2 lagi

The Advanced Master dalam Undang-undang dan Digital Technologies merangkumi, secara sistematis dan praktikal, teori dan sistem perundangan dan peraturan dari kepelbagaian topik penting.