Filter
Sarjan Undang-undang
Finland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Alam Sekitar di Finland

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

LLM dalam Undang-undang Alam Sekitar adalah utama dalam kajian alam sekitar dan menyelamatkan dunia. Kursus ini adalah mengenai alam sekitar antarabangsa peraturan, perjanjian dan ketetapan. Juga, seperti dunia sedang menghadapi Pemanasan Global ramai mahu menyelamatkan dunia dan kursus ini akan memberi manfaat dalam mengurangkan kerosakan di seluruh Globe.

Ulama tahap yang lebih tinggi di Finland dengan mudah mengakses kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi di politeknik berorientasikan praktikal atau universiti. Budaya Finland adalah mudah untuk belajar kerana kerajaan telah menetapkan kementerian yang bertanggungjawab untuk meningkatkan budaya, dasar belia, sukan dan kerjasama antarabangsa.

Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Alam Sekitar di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undang-undang Alam Sekitar, Finland

University of Eastern Finland

Program Ijazah Sarjana Persekitaran, Sumber Asli dan Perubahan Iklim dalam Dasar dan Undang-undang Alam Sekitar adalah program ijazah Sarjana Muda pelbagai disiplin baru ... [+]

Gambaran keseluruhan program

Program Ijazah Sarjana Persekitaran, Sumber Asli dan Perubahan Iklim dalam Dasar dan Undang-undang Alam Sekitar adalah program ijazah Sarjana Muda pelbagai disiplin baru yang menggabungkan pengajaran peringkat tinggi dengan objektif pendidikan berorientasikan pendidikan. Program ini menyediakan latihan lanjutan dalam dasar, undang-undang dan penilaian impak untuk perubahan iklim dan pengurusan sumber alam yang lestari.

Program ini berdasarkan kepada dua jurusan alternatif:

Urusan Sumber Asli danUndang-undang Perubahan Alam Sekitar dan Perubahan Iklim.

Semua pelajar dikehendaki mengambil kursus dalam Urus Tadbir Sumber Asli, Undang-undang dan Dasar Alam Sekitar, dan Undang-undang dan Dasar Perubahan Iklim sebelum memilih utama mereka.... [-]

Finland Joensuu
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu