Filter
Sarjan Undang-undang
مليسيا

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa di Malaysia

LL.M. ini (Sarjana undang-undang) adalah ijazah undang-undang pasca ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Satu LL.M. kekuatan hanya biasanya tidak membenarkan seseorang untuk mengamalkan undang-undang; dalam kebanyakan kes, LL.M.pelajar mesti mendapat ijazah profesional

Dalam usaha untuk hubungan antarabangsa antara entiti kerajaan dan bukan kerajaan yang besar untuk berjalan lancar seperti yang mungkin, pakar-pakar yang diperlukan. An LLM dalam undang-undang antarabangsa adalah cara pelajar undang-undang banyak persediaan untuk kerjaya dalam bidang ini.

Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri dan tiga wilayah persekutuan dan mempunyai jumlah daratan daripada 329.847 kilometer persegi yang dipisahkan oleh Laut China Selatan kepada dua bahagian sama saiz, Semenanjung Malaysia dan Borneo Malaysia.

Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa di Malaysia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undang-undang Antarabangsa, مليسيا

Taylor’s University

LLM dapat membantu meluaskan horizon anda dan mengembangkan kerjaya anda dengan banyak cara. Untuk peguam atau peguam yang mengamalkan, Master of Laws dalam Undang-undang ... [+]

Kembangkan cakrawala anda dan tetapkan diri anda dari yang lain

LLM dapat membantu meluaskan horizon anda dan mengembangkan kerjaya anda dengan banyak cara. Untuk peguam atau peguam yang mengamalkan, Master of Laws dalam Undang-undang Perniagaan dan Perdagangan Antarabangsa ini membantu anda menonjol dalam bidang anda dengan pengetahuan pakar mendalam yang dicari oleh banyak pihak. Program tuan kami mungkin akan membantu mengubah arah kerjaya anda atau mengembangkan skop kerja anda. Melengkapkan program pasca siswazah kami akan membolehkan anda mengambil fungsi berkaitan undang-undang dalam peranan semasa anda.

Kawasan khusus berikut kini terbuka kepada anda:

Undang-undang Perniagaan dan Perdagangan Antarabangsa... [-]
مليسيا Subang Jaya
Permintaan Maklumat
English
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu