LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Udg-udg Cukai di Afrika Selatan

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

Undang-undang Cukai memperkatakan, kawal selia, biasa-undang-undang perlembagaan dan peraturan berkanun yang mengawal cukai. LLM dalam Undang-undang Cukai pelajar mengambil kursus yang menyediakan komprehensif, mendalam maklumat mengenai pelbagai jenis cukai (seperti cukai pendapatan, cukai harta, cukai hadiah, cukai harta, cukai barangan, cukai perkhidmatan, dan banyak lagi).

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sarjana Undang-undang dalam Udg-udg Cukai di Afrika Selatan

1 Hasil dalam Udg-udg Cukai, Afrika Selatan Filter

LLM dalam Undang-undang Cukai

University of Johannesburg
Kampus Sambilan 2 tahun Januari 2020 Afrika Selatan Johannesburg

Undang-undang cukai telah menjadi semakin kompleks pada abad yang lalu. Langkah-langkah anti-mengelakkan lebih banyak telah diperkenalkan baru-baru ini untuk membendung keberkesanan struktur penghindaran cukai, dengan itu meningkatkan jumlah peruntukan cukai yang dikenakan untuk transaksi komersial sehari-hari. Undang-undang Cukai Master adalah kelayakan berstruktur yang bertujuan untuk menyediakan calon-calon dengan pemahaman yang mendalam tentang teras cukai serta membangunkan undang-undang cukai di Afrika Selatan dan di kalangan masyarakat antarabangsa.