LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Udg-udg Cukai di Amerika Syarikat

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Undang-undang Cukai memperkatakan, kawal selia, biasa-undang-undang perlembagaan dan peraturan berkanun yang mengawal cukai. LLM dalam Undang-undang Cukai pelajar mengambil kursus yang menyediakan komprehensif, mendalam maklumat mengenai pelbagai jenis cukai (seperti cukai pendapatan, cukai harta, cukai hadiah, cukai harta, cukai barangan, cukai perkhidmatan, dan banyak lagi).

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana Undang-undang dalam Udg-udg Cukai di Amerika Syarikat

11 Hasil dalam Udg-udg Cukai, Amerika Syarikat Filter

Sarjana Undang-Undang dalam Perpajakan dalam talian

Washington University School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat St Louis

Cukai Dalam Talian Universiti Washington LL.M. menyediakan pelajar dengan gambaran menyeluruh mengenai undang-undang cukai persekutuan, negeri dan tempatan dan menyediakan mereka untuk membantu pelanggan mengenal pasti dan menyelesaikan isu-isu cukai yang rumit.

LL.M. or M.Jur. Curriculum in Wealth Management

Texas A&M School of Law
Online Sepenuh masa Sept. 2020 Amerika Syarikat Fort Worth

LLM dalam undang-undang cukai

Western Michigan University, Cooley Law School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Lansing + 1 lagi

Fokus Program Cukai Siswazah adalah untuk menyediakan kursus-kursus yang memberi peguam pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk mempercepatkan kerjaya mereka. Kesemua fakulti kami mempunyai pengalaman yang luas dalam pelbagai tetapan amalan cukai dan kepakaran.

Program Cukai Siswazah (LLM dalam Percukaian)

Boston University School of Law
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Boston + 2 lagi

Program Cukai Siswazah, yang ditubuhkan pada tahun 1959, merupakan salah satu yang pertama seumpamanya di negara ini, dan ia terus menjadi salah satu yang terbaik. BU Law kini berada di peringkat ke-8 dalam negara dalam kajian undang-undang cukai, menurut US News and World Report. A Master of Laws in Taxation (LLM dalam Perpajakan) dari BU Law mencerminkan penguasaan amalan, etika, dan perihal undang-undang cukai.

LLM: cukai

Thomas Jefferson School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Pelajar akan belajar tentang cukai individu dan perniagaan dari pemimpin di lapangan, termasuk bekas ejen IRS. Topik terdiri daripada: cukai individu, cukai perniagaan, perancangan harta, dan cukai antarabangsa.

LLM: perkhidmatan kewangan dan pengurusan kekayaan

Thomas Jefferson School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Pelajar akan mempelajari tentang pengurusan kekayaan dari beberapa pemimpin terbaik dalam industri. Thomas Jefferson School rakan Undang-Undang dengan American Academy of Pengurusan Kewangan untuk menawarkan pensijilan tambahan untuk mengambil kursus kami.

LLM dalam Percukaian

Suffolk University Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 4 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Boston + 1 lagi

Memperolehi LLM dalam pencukaian biasanya diperlukan dan sememangnya sentiasa menambah nilai kepada pelajar yang ingin berlatih dalam bidang ini.

LLM dalam Percukaian

University of San Diego School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan Feb. 2020 Amerika Syarikat San Diego

Selama lebih dari 40 tahun, alumni University of San Diego School of Law LLM University of San Diego School of Law LLM dalam program Percukaian telah berlatih berjaya di seluruh California, Amerika Syarikat, dan dunia. Program LLM yang sangat berpangkalan kami menyediakan pelajar dengan kerangka teoretikal dan praktikal untuk menjadi pemimpin yang mahir dalam bidang undang-undang cukai.

Sarjana Undang-Undang (LLM Cukai)

Loyola Law School Online
Online Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Los Angeles + 1 lagi

Belajar daripada beberapa profesor undang-undang cukai yang paling terkenal di negara ini, dalam talian undang-undang cukai online LLM-peringkat 3 dalam talian di negara kita, berdasarkan Berita AS

Program Cukai Siswazah

University of California, Irvine - School of Law
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Irvine

Program Pajak Siswazah di University of California, Irvine School of Law menawarkan kurikulum inovatif yang menanamkan pelajar dengan kedalaman doktrinal dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk mengamalkan undang-undang cukai di peringkat tertinggi, di Amerika Syarikat atau di luar negeri.

Undang-undang Cukai LLM

SMU Dedman School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 36 - 60 bulan Januari 2020 Amerika Syarikat Dallas + 1 lagi

Program Sarjana Percukaian (Undang-undang Cukai LLM), untuk pelajar sepenuh masa atau separuh masa, merupakan program sarjana peringkat tinggi yang direka untuk pengacara yang berniat untuk mengkhususkan diri dalam amalan percukaian. Ia tidak hanya tertumpu kepada penguasaan teknikal undang-undang cukai tetapi juga mengenai isu-isu cukai dan dasar fiskal yang lebih luas. Kebanyakan kursus dalam kurikulum memberikan arahan peringkat tinjauan dalam subjek yang biasanya tidak ditangani dalam kursus cukai peringkat JD.