LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Udg-udg Cukai di UK

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

Undang-undang Cukai memperkatakan, kawal selia, biasa-undang-undang perlembagaan dan peraturan berkanun yang mengawal cukai. LLM dalam Undang-undang Cukai pelajar mengambil kursus yang menyediakan komprehensif, mendalam maklumat mengenai pelbagai jenis cukai (seperti cukai pendapatan, cukai harta, cukai hadiah, cukai harta, cukai barangan, cukai perkhidmatan, dan banyak lagi).

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Undang-undang dalam Udg-udg Cukai di UK

1 Hasil dalam Udg-udg Cukai, United Kingdom Filter

LLM dalam Tadbir Urus Korporat Antarabangsa, Peraturan Kewangan dan Undang-undang Ekonomi

University of London, School of Advanced Study
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Sept. 2020 United Kingdom London + 1 lagi

Program inovatif ini dibina di Institut Kajian Undang-undang Lanjutan kepakaran penyelidikan dalam undang-undang syarikat, tadbir urus korporat, undang-undang ekonomi antarabangsa, peraturan kewangan dan undang-undang kewangan.