LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik 14 Sarjana Undang-undang dalam Udg-udg Cukai 2019/2020

The LLM dalam Undang-undang Cukai dianugerahkan kepada orang-orang yang menyempurnakan sesuatu program akademik yang ketat dalam undang-undang dan peraturan-peraturan cukai sekitar. Sebagai undang-undang cukai memainkan peranan penting dalam kedua-dua perniagaan dan perancangan kewangan individu, ijazah ini dianggap amat berharga.

 

Ramai bakal pelajar bermula dengan soalan, apa yang merupakan LLM dalam Undang-undang Cukai? Ini adalah undang-undang ijazah siswazah yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang terperinci tentang bidang undang-undang cukai. Antara bidang pengajian yang biasanya dimasukkan ke dalam kurikulum untuk LLM dalam Undang-Undang Cukai adalah perancangan harta, cukai antarabangsa, dan negeri dan cukai tempatan. Beberapa program LLM menawarkan sijil dalam bidang kajian menunjukkan bahawa pelajar telah mendapat kepakaran tertentu dalam fokus itu.

 

Manfaat memperoleh LLM dalam Undang-Undang Cukai adalah banyak, seperti cukai adalah satu bidang yang penting kepada banyak bidang lain undang-undang.Graduan meninggalkan program-program ini sebagai pakar dalam bidang permintaan tinggi, dan oleh itu mereka dapat bertapak penyumbang yang berharga dalam pelbagai tetapan pekerjaan.

 

Kos satu LLM dalam Undang-undang Cukai bergantung kepada institusi, negara dan masa dijangka siap. Program calon perlu memastikan untuk menghubungi institusi tertentu untuk menentukan berapa banyak ijazah yang akan kos untuk disiapkan.

 

Kemahiran dalam undang-undang cukai sentiasa bernilai kerana cukai adalah satu aspek penting dalam beberapa bidang undang-undang, termasuk perancangan harta, persatuan perniagaan dan undang-undang sekuriti. Oleh kerana itu, orang-orang yang mengadakan LLM dalam Undang-undang Cukai mempunyai beberapa peluang pekerjaan yang disediakan untuk mereka. Mereka boleh memilih untuk masuk ke dalam amalan swasta, mereka boleh mencari pekerjaan dengan entiti kerajaan, atau mereka boleh memilih untuk mengambil kedudukan sebagai peguam dalaman untuk syarikat-syarikat besar.

 

Institusi pendidikan di seluruh dunia menawarkan LLM dalam Undang-undang Cukai, dan ia adalah mudah untuk memohon secara dalam talian. Mulakan carian anda dengan mengambil lihat penyenaraian program ini, dan mendapatkan diri anda mula ke arah laluan kerjaya baru yang menarik dan mencabar. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

14 Hasil dalam Udg-udg Cukai Filter

Sarjana Undang-Undang dalam Perpajakan dalam talian

Washington University School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat St Louis

Cukai Dalam Talian Universiti Washington LL.M. menyediakan pelajar dengan gambaran menyeluruh mengenai undang-undang cukai persekutuan, negeri dan tempatan dan menyediakan mereka untuk membantu pelanggan mengenal pasti dan menyelesaikan isu-isu cukai yang rumit.

Sarjana Cukai Antarabangsa

Melbourne Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 tahun Permintaan Maklumat Australia Melbourne + 1 lagi

Melbourne Law Masters adalah program undang-undang siswazah yang berkualiti tinggi, yang boleh didapati untuk undang-undang dan bukan undang-undang siswazah.

LL.M. or M.Jur. Curriculum in Wealth Management

Texas A&M School of Law
Online Sepenuh masa Sept. 2020 Amerika Syarikat Fort Worth

LLM dalam undang-undang cukai

Western Michigan University, Cooley Law School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Lansing + 1 lagi

Fokus Program Cukai Siswazah adalah untuk menyediakan kursus-kursus yang memberi peguam pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk mempercepatkan kerjaya mereka. Kesemua fakulti kami mempunyai pengalaman yang luas dalam pelbagai tetapan amalan cukai dan kepakaran.

LLM dalam Tadbir Urus Korporat Antarabangsa, Peraturan Kewangan dan Undang-undang Ekonomi

University of London, School of Advanced Study
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Sept. 2020 United Kingdom London + 1 lagi

Program inovatif ini dibina di Institut Kajian Undang-undang Lanjutan kepakaran penyelidikan dalam undang-undang syarikat, tadbir urus korporat, undang-undang ekonomi antarabangsa, peraturan kewangan dan undang-undang kewangan.

Program Cukai Siswazah (LLM dalam Percukaian)

Boston University School of Law
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Boston + 2 lagi

Program Cukai Siswazah, yang ditubuhkan pada tahun 1959, merupakan salah satu yang pertama seumpamanya di negara ini, dan ia terus menjadi salah satu yang terbaik. BU Law kini berada di peringkat ke-8 dalam negara dalam kajian undang-undang cukai, menurut US News and World Report. A Master of Laws in Taxation (LLM dalam Perpajakan) dari BU Law mencerminkan penguasaan amalan, etika, dan perihal undang-undang cukai.

LLM dalam Undang-undang Cukai

University of Johannesburg
Kampus Sambilan 2 tahun Januari 2020 Afrika Selatan Johannesburg

Undang-undang cukai telah menjadi semakin kompleks pada abad yang lalu. Langkah-langkah anti-mengelakkan lebih banyak telah diperkenalkan baru-baru ini untuk membendung keberkesanan struktur penghindaran cukai, dengan itu meningkatkan jumlah peruntukan cukai yang dikenakan untuk transaksi komersial sehari-hari. Undang-undang Cukai Master adalah kelayakan berstruktur yang bertujuan untuk menyediakan calon-calon dengan pemahaman yang mendalam tentang teras cukai serta membangunkan undang-undang cukai di Afrika Selatan dan di kalangan masyarakat antarabangsa.

LLM: cukai

Thomas Jefferson School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Pelajar akan belajar tentang cukai individu dan perniagaan dari pemimpin di lapangan, termasuk bekas ejen IRS. Topik terdiri daripada: cukai individu, cukai perniagaan, perancangan harta, dan cukai antarabangsa.

LLM: perkhidmatan kewangan dan pengurusan kekayaan

Thomas Jefferson School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Pelajar akan mempelajari tentang pengurusan kekayaan dari beberapa pemimpin terbaik dalam industri. Thomas Jefferson School rakan Undang-Undang dengan American Academy of Pengurusan Kewangan untuk menawarkan pensijilan tambahan untuk mengambil kursus kami.

LLM dalam Percukaian

Suffolk University Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 4 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Boston + 1 lagi

Memperolehi LLM dalam pencukaian biasanya diperlukan dan sememangnya sentiasa menambah nilai kepada pelajar yang ingin berlatih dalam bidang ini.

LLM dalam Percukaian

University of San Diego School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan Feb. 2020 Amerika Syarikat San Diego

Selama lebih dari 40 tahun, alumni University of San Diego School of Law LLM University of San Diego School of Law LLM dalam program Percukaian telah berlatih berjaya di seluruh California, Amerika Syarikat, dan dunia. Program LLM yang sangat berpangkalan kami menyediakan pelajar dengan kerangka teoretikal dan praktikal untuk menjadi pemimpin yang mahir dalam bidang undang-undang cukai.

Sarjana Undang-Undang (LLM Cukai)

Loyola Law School Online
Online Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Los Angeles + 1 lagi

Belajar daripada beberapa profesor undang-undang cukai yang paling terkenal di negara ini, dalam talian undang-undang cukai online LLM-peringkat 3 dalam talian di negara kita, berdasarkan Berita AS

Program Cukai Siswazah

University of California, Irvine - School of Law
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Irvine

Program Pajak Siswazah di University of California, Irvine School of Law menawarkan kurikulum inovatif yang menanamkan pelajar dengan kedalaman doktrinal dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk mengamalkan undang-undang cukai di peringkat tertinggi, di Amerika Syarikat atau di luar negeri.

Undang-undang Cukai LLM

SMU Dedman School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 36 - 60 bulan Januari 2020 Amerika Syarikat Dallas + 1 lagi

Program Sarjana Percukaian (Undang-undang Cukai LLM), untuk pelajar sepenuh masa atau separuh masa, merupakan program sarjana peringkat tinggi yang direka untuk pengacara yang berniat untuk mengkhususkan diri dalam amalan percukaian. Ia tidak hanya tertumpu kepada penguasaan teknikal undang-undang cukai tetapi juga mengenai isu-isu cukai dan dasar fiskal yang lebih luas. Kebanyakan kursus dalam kurikulum memberikan arahan peringkat tinjauan dalam subjek yang biasanya tidak ditangani dalam kursus cukai peringkat JD.