Filter
Sarjan Undang-undang
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Kepentingan Awam 2019/2020

Satu LLM dalam Undang-undang Awam faedah adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang berusaha untuk menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik. Mereka yang memegang ijazah graduan ini mempunyai peluang untuk melibatkan diri dalam perkhidmatan awam dengan menyediakan peguam undang-undang khusus kepada badan kebajikan, organisasi bukan untung, entiti kerajaan dan perniagaan.

 

Apakah yang dimaksudkan dengan LLM dalam Undang-undang Awam faedah? Ini adalah sarjana-tahap, secara amnya dikhaskan untuk mereka yang telah siap beberapa jenis pendidikan undang-undang formal. Mereka yang mengejar LLM ini berbuat demikian untuk mendapatkan pengetahuan khusus di kawasan tertentu undang-undang kepentingan awam. Kerana bidang ini adalah luas dan pelbagai, terdapat beberapa laluan pengajian yang pelajar boleh memilih. Kawasan kajian boleh termasuk hak asasi manusia, dasar alam sekitar dan perlindungan pengguna.

 

Memperoleh LLM dalam Undang-undang Awam Faedah menyediakan beberapa faedah.Mereka yang memegang ijazah ini dapat membina pengetahuan undang-undang yang sedia ada untuk menjadi pakar dalam bidang tertentu undang-undang. Ini boleh menjadikan mereka aset yang sangat berharga dalam kedua-dua sektor awam dan swasta.

 

Ia adalah sukar untuk mengukur kos yang tepat mendapatkan gelar ini, sebagai perbelanjaan tuisyen dan hidup bergantung kepada negara dan institusi. Atas sebab ini, ia adalah penting bahawa bakal pelajar teliti menyelidik perbelanjaan yang berkaitan dengan program-program di mana mereka berminat.

 

Mereka yang memegang LLM dalam Undang-undang Awam faedah diiktiraf sebagai pakar dalam bidang masing-masing, dan oleh itu mereka berada dalam kedudukan yang kompetitif untuk pekerjaan. Graduan boleh mencari kerja dengan agensi-agensi kerajaan, organisasi bukan keuntungan atau kumpulan penyokong. Amalan swasta tradisional juga pilihan, yang berada dalam kedudukan rumah-peguam dengan syarikat dan entiti perniagaan lain.

 

Banyak institusi menerima permohonan dalam talian untuk ijazah ini. Ia adalah dinasihatkan untuk menyelidik dengan teliti syarat-syarat kemasukan sebelum mengemukakan permohonan anda. Maklumat ini boleh diperolehi dengan mudah melalui penyenaraian program kami. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undang-undang Kepentingan Awam

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Memberi anda kelayakan undang-undang antarabangsa umum, kursus ini boleh disesuaikan dengan kepentingan pakar tertentu seperti perlindungan alam sekitar, perdagangan anta ... [+]

Gambaran keseluruhan

Memberi anda kelayakan undang-undang antarabangsa umum, kursus ini boleh disesuaikan dengan kepentingan pakar tertentu seperti perlindungan alam sekitar, perdagangan antarabangsa atau hak asasi manusia.

Anda akan membangun landasan yang kukuh dalam teknik-teknik yang berhujah dan menafsirkan undang-undang antarabangsa, dan kepakaran bagaimana elemen-elemen ini diuji dalam konteks yang sangat berbeza, daripada melindungi alam sekitar, mengawal perdagangan dunia dan perlindungan kemanusiaan. Dengan 25 pilihan kualifikasi, anda boleh memilih untuk menjadi pakar dalam pelbagai bidang undang-undang antarabangsa awam.

Pelbagai modul disampaikan oleh pelbagai akademik yang berbakat dan pelbagai. Ahli pasukan undang-undang antarabangsa di Nottingham telah menerbitkan karya pemenang hadiah. Ramai juga aktif mengambil bahagian dalam membuat dasar dan pelaksanaan norma hak asasi manusia di peringkat negeri dan antarabangsa.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu