LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Undg-undg Perbankan di Amerika Porto Portugal 2021

LLM atau Sarjana Undang-Undang menyediakan pengenalan kepada bidang-bidang baru yang menarik kepada mereka dan juga peluang untuk terus pakar dalam bidang amalan mereka dan biasanya terhad kepada mereka yang mencapai status penghormatan dalam pengajian undang-undang mereka sebelum ini.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Porto adalah bandar yang paling ramai penduduk di kedua di Portugal selepas Lisbon dengan jumlah penduduk kira-kira 1.3 juta orang. Universiti Porto adalah universiti terbaik di Portugal kerana ia bertindak pelajar dari seluruh Eropah dan dunia amnya. Terdapat banyak kolej teknikal lain di Porto juga.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Undg-undg Perbankan di Amerika Porto di Portugal

1 Hasil dalam Undg-undg Perbankan, Porto Filter

Sarjana Undang-Undang

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLM
Sep 2021
<
Separuh masa
30 Jun 2021
Portuguese (Portugal)
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Ini adalah ijazah sarjana dengan 8 bidang pengkhususan yang membolehkan pelajar membuat struktur kurikulum mereka sendiri, sesuai dengan tujuan mereka.

Baca lebih lanjut