Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Labor Law Studies di Afrika Selatan

Cari anda Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Labor Law Studies di Afrika Selatan 2019

Labor Law Studies

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Labor Law Studies di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut

LLM dalam undang-undang buruh

University of Johannesburg
Campus Sambilan 1 - 2  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg

The LLM dalam Undang-undang Buruh (satu tahun sepenuh masa atau dua tahun kajian sambilan) menyediakan pelajar dengan peluang untuk membangunkan kecekapan intelektual dan teori mereka pada peringkat tinggi dan mengukuhkan keupayaan mereka untuk memahami undang-undang buruh dari satu sudut pandangan kritikal analisis prinsip-prinsip asas. [+]

Yang LLM dalam Undang-undang Buruh (Satu tahun sepenuh masa atau dua tahun kajian sambilan) menyediakan pelajar dengan peluang untuk membangunkan kecekapan intelektual dan teori mereka pada peringkat tinggi dan mengukuhkan keupayaan mereka untuk memahami undang-undang buruh dari sudut pandangan analisis kritikal terhadap prinsip-prinsip asas .

Modul

The LLM dalam Undang-undang Buruh terdiri daripada modul wajib yang berikut:

NAMA MODUL KOD JENIS Prinsip-prinsip am dan Undang-undang Buruh individu GPI9X0C atau GPI9X1C kerja kursus Undang-undang Awam, Undang-undang Antarabangsa dan Relevan Law Perbandingan PIC9X1C atau PIC9X0C kerja kursus Undang-undang Buruh kolektif dan Penyelesaian pertikaian CLD9X0C atau CLD9X1C kerja kursus Sarjana Undang-undang Buruh Disertasi Minor LL19XDC atau LL29XDC Disertasi Minor Format Program Modul akan dibentangkan dalam gabungan formats.Lectures mingguan dan intensif mengambil tempat 18:00-20:00 pada hari bekerja untuk menampung pelajar-pelajar yang bekerja di siang hari. Syarat Kemasukan Minimum Secara umum, sebagai syarat kemasukan minimum, pelajar mesti mencapai purata 65% bagi mata pelajaran undang-undang dalam ijazah LLB mereka. dermasiswa Dermasiswa boleh didapati. Sila hubungi Ms Daphney Nemakhavhani (011 559 4409 atau daphneyn@uj.ac.za) untuk maklumat lanjut mengenai dermasiswa merit. Di samping itu, pelajar-pelajar yang mendaftar untuk kali pertama pada tahun 2017 dan melengkapkan ijazah Sarjana dalam tempoh dua tahun, layak untuk bayaran balik yuran pengajian sepenuhnya (tidak termasuk yuran pendaftaran dan levi ICT), tertakluk kepada terma-terma dan syarat-syarat tertentu. pertanyaan Permintaan maklumat boleh diajukan kepada: Mrs P Magongoa: Campus Auckland Park Kingsway Tel: 011 559 3843, Email: phaladim@uj.ac.za, Web: www.uj.ac.za/law [-]