Filter
Sarjana Undang-undang
Latvia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Latvia 2019

Pelajar dari seluruh dunia telah membuat pilihan untuk LLM di Latvia. Program undang-undang Siswazah di Latvia adalah sangat baik dalam kualiti, dan pelajar yang memilih untuk belajar di negara yang indah ini boleh mengalami apa yang ia tawarkan. Tidak pernah ada hari yang membosankan pelajar boleh meneroka bandar meriah dan menyeronokkan dengan seni bina yang menakjubkan, kampung-kampung yang menarik dan bersejarah, pusat peranginan di Laut Baltik, dan taman negara yang indah.

Satu LLM di Latvia dirancang untuk pelajar mencari kepakaran dalam bidang-bidang khusus undang-undang, seperti undang-undang Eropah, hak asasi manusia, undang-undang antarabangsa, undang-undang perdagangan, dan kewangan. Pelajar pendapatan LLM dalam Latvia menyertai kursus yang ketat, penyelidikan, seminar, dan latihan kerja dan biasanya perlu mengarang tesis sarjana. Satu LLM di Latvia adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang ingin memajukan kerjaya atau untuk mengalihkan fokus kerjaya, dan ramai graduan pergi untuk bekerja di syarikat-syarikat swasta, syarikat-syarikat multinasional, atau untuk organisasi awam.

Mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya akademik dan profesional anda dengan LLM di Latvia. Ketahui lebih lanjut mengenai program-program di bawah!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Results

Baltic International Academy

Program: Persendirian Jenis Undang-undang: program kajian Lengkap ... [+]

Program: Undang-undang Swasta Jenis program kajian Lengkap Ijazah yang akan diperolehi: Master Panjang: 1,5 tahun (3 segi) Bahasa : Rusia Yuran setahun : * 1800 EUR (untuk pelajar EU) / 2500 EUR (untuk pelajar bukan EU) * Maklumat lain : Bayaran untuk asrama bermula pada 165 EUR. Maklumat tambahan mengenai peluang penginapan tersedia melalui pautan: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. Untuk maklumat tambahan, sila hubungi jawatankuasa Kemasukan kami atau lihat halaman web kami.

Kurikulum

Logik dan kaedah penyelidikan saintifik Pedagogi dan psikologi pendidikan tinggi Isu-isu dalam teori kerajaan dan undang-undang isu-isu semasa d... [-]
Latvia Riga
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu