Sarjana Undang-undang di Lubnan

Terbaik Sarjana Undang-undang di Lubnan 2018/2019

LLM

An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.

Mereka yang mempunyai ijazah profesional dalam undang-undang boleh mengejar ijazah akademik maju dalam Sarjana Undang-undang atau LLM. Untuk mengambil kursus ini, anda mesti mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan juga pengalaman bidang yang luas. Ia ditawarkan dalam pelbagai negara dari seluruh dunia.

Lebanon, secara rasmi Republik Lubnan, adalah sebuah negara di Timur Mediterranean. Ia bersempadan dengan Syria di utara dan timur dan Israel di selatan.

Sarjana Undang-undang di Lubnan

Baca lebih lanjut

LLM - sarjana dalam undang-undang dari University of London

American University Of Technology
Campus Sepenuh masa October 2018 Lubnan Lebanon Online

AUT dengan senang hati menawarkan masyarakat peguam 'di Lubnan peluang untuk mengembangkan kepakaran undang-undang mereka yang dibuat perlu dengan globalisasi dan kehadiran syarikat-syarikat multinasional di kawasan ini dengan bekerjasama dengan University of London untuk menawarkan salah satu program LLM terbaik-tertinggi dunia. [+]

LLM Butiran Program

AUT dengan senang hati menawarkan masyarakat peguam 'di Lubnan peluang untuk mengembangkan kepakaran undang-undang mereka yang dibuat perlu dengan globalisasi dan kehadiran syarikat-syarikat multinasional di kawasan ini dengan bekerjasama dengan University of London untuk menawarkan salah satu program LLM paling diberi nilai dalam dunia. Mempunyai dikendalikan banyak usaha akademik bersama dengan universiti-universiti di Eropah dan Amerika Syarikat selama lebih 10 tahun, AUT membawa pengalaman antarabangsa bagi memastikan kejayaan program ini semasa.

Universiti Program Antarabangsa London

Yang University of London adalah salah satu yang tertua, universiti terbesar dan paling pelbagai di UK. A persekutuan institusi pengajian tinggi berasaskan penyelidikan, Universiti London komited untuk mahasiswa dan / atau pengajaran siswazah yang berkualiti tinggi dalam persekitaran penyelidikan. Rangkaian dan keluasan aktiviti dalam Universiti menyediakan dengan watak yang unik dan tahap terbilang. Ditubuhkan pada tahun 1858, University of London International programes "Dahulu dikenali sebagai Sistem Luaran" menguruskan majoriti kursus jarak jauh Universiti untuk menjadikan Universiti ijazah dari London diakses oleh para pelajar yang tinggal di luar negara yang, kerana satu sebab atau yang lain, tidak boleh meninggalkan mereka negara asal untuk kajian. ... [-]