Sarjana Undang-undang di Macedonia

Terbaik Sarjana Undang-undang di Macedonia 2018/2019

LLM

LLM adalah Latin untuk Legum diploma, Master menandakan Undang-Undang. Master kami (LL.M.) Program Undang-Undang Undang-undang di Amerika adalah satu program siswazah selama setahun. Graduan undang-undang asing yang berjaya menamatkan program ini akan dianugerahkan ijazah "LL.M. dalam Undang-undang Amerika."

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Macedonia, secara rasmi Republik Macedonia, adalah sebuah negara yang terletak di Semenanjung Balkan pusat di Eropah Tenggara. Ia adalah salah satu daripada negeri-negeri pengganti bekas Yugoslavia, dari mana ia mengisytiharkan kemerdekaan pada tahun 1991.

Sarjana Undang-undang di Macedonia

Baca lebih lanjut

Menguasai bidang kuasa

International University of Struga
Campus Sepenuh masa September 2019 Republik Macedonia Struga

Semangat dan keinginan untuk menyumbang kepada pembangunan Pendidikan Tinggi adalah satu-satunya motif yang kami menuju ke pembentukan kanan Kolej Euro - Struga. Langkah pertama bermula dengan akademik [+]

Sarjana dalam Bidang Kuasa

Semangat dan keinginan untuk menyumbang kepada pembangunan Pendidikan Tinggi adalah satu-satunya motif yang kami menuju ke pembentukan kanan Kolej Euro - Struga. Langkah pertama bermula dengan keikhlasan akademik, cara kami memilih lebih sukar tetapi kami berhasrat untuk menegaskan lebih banyak lagi dan membina institusi Pendidikan Tinggi yang akan menjadi langkah dengan dunia, sebuah institusi yang akan menyediakan pembelajaran dengan kerangka kerja yang berkualiti dan akan memberi input dalam pembangunan pengajaran penyelidikan buruh. Dipengaruhi oleh sokongan banyak institusi asing dan negara, terus membuat langkah yang lebih selamat tanpa perbezaan dengan segala kesulitan kerana kita mempunyai visi dan misi yang jelas. Sokongan dari British University, "Kensington College of Business," oleh kumpulan gred New terkenal, pusat penyelidikan Lesen Perniagaan Kompetensi Perniagaan (EBCL), British Business Group, yang tugasnya memahami standard industri tertentu. Kami juga mempunyai kepentingan yang besar untuk menyokong "American Heritage University" dan College of London - "London City College". Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua duta besar, wajah dan institusi terkemuka yang melawat kampus kami dan menyokong kami dalam kerja kami. Dalam tahun 2007/2008 akademik kami bermula sebagai Kolej Euro dengan tiga fakulti, dan pada tahun 2008 oleh Kementerian Pendidikan dan Sains di Republik Macedonia memenangi akreditasi untuk dua institut baru, Institut Politik dan Pengajian Eropah, Institut Antarabangsa untuk Pembangunan Ekonomi dan Pengurusan Ekologi, yang menjadi sebab perubahan nama dalam "Universiti Antarabangsa Struga.... [-]