LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Amerika Puebla, Mexico 2019

Sarjana Muda Undang-undang yang dikenali sebagai LL.M. itu, adalah lanjutan ijazah undang-undang siswazah. Calon-calon sering sudah mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan berminat untuk melanjutkan pelajaran undang-undang. Mendapatkan gelar LL.M. mempunyai beberapa kelebihan yang nyata.

Pelajar yang mengikuti LLM (Sarjana Undang-undang) menghabiskan satu hingga dua tahun mengkaji kawasan tertentu undang-undang. latihan lanjutan mereka menyediakan mereka untuk bekerja dengan pengkhususan seperti undang-undang antarabangsa atau undang-undang cukai.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Mexico, secara rasmi Amerika Syarikat Mexico, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan di Amerika Utara. Kerja mungkin memerlukan visa kerja, yang sukar untuk mendapatkan jika anda hanya mahu untuk bebas untuk masa yang singkat. Kebanyakan universiti dibiayai kerajaan di bandar-bandar Datuk Bandar (ibu negeri) mempunyai kursus jangka pendek mengenai sejarah, budaya dan gastronomi mata pelajaran, kebanyakan mereka adalah hampir percuma.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Amerika Puebla di Mexico

2 Hasil dalam LLM, Puebla, Pembelajaran jarak jauh Filter

Menguasai undang-undang perdagangan antarabangsa

University of the Americas Puebla (UDLAP)
Online Sambilan July 2019 Mexico Puebla City

Program Sarjana dalam Program Undang-undang Perdagangan Antarabangsa ini menyediakan para pelajar dengan cara untuk mendapatkan pengetahuan khusus dalam undang-undang perdagangan antarabangsa, dapat mengembangkan strategi, bertindak sebagai perunding dan ...

master dalam undang-undang fiskal

University of the Americas Puebla (UDLAP)
Online Sambilan July 2019 Mexico Puebla City

Ini Master dalam program Law fiskal memudahkan perolehan keupayaan untuk menganalisis aspek undang-undang dan fiskal dalam konteks negara dan aspek-aspek antarabangsa.