Sarjana Undang-undang di New Zealand

Terbaik Sarjana Undang-undang di New Zealand 2018/2019

LLM

A LL.M. khusus ijazah membolehkan peguam untuk meningkatkan atau menukar kepakaran mereka dalam satu kawasan tertentu undang-undang. Mempunyai kepekatan khas di kawasan tertentu boleh membuka peluang-peluang baru.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang canggih yang membantu menyediakan pelajar dengan latihan undang-undang khusus. Kurikulum sering menggabungkan penyelidikan, kerja kursus dan tesis. program LLM sering mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan.

New Zealand adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Pasifik barat daya. Negara ini terdiri daripada dua geografi daratan utama - bahawa di Utara dan Selatan Kepulauan - dan banyak pulau-pulau kecil. Pelajar luar negara perlu mempunyai visa pelajar dan tahap yang munasabah wang tunai untuk berbelanja untuk menjalankan kursus pengajian di institusi pendidikan New Zealand. New Zealand institusi pendidikan akan memaklumkan kepada pihak berkuasa imigresen sesuai jika pelajar tidak lagi menghadiri kursus mendaftar mereka, yang kemudiannya boleh menggantung atau membatalkan visa pelajar yang 's. Institusi pendidikan juga sering bertukar-tukar pendaftaran ini dan data kehadiran secara elektronik dengan agensi-agensi kerajaan lain yang bertanggungjawab untuk menyediakan bantuan pelajar.

Sarjana Undang-undang di New Zealand

Baca lebih lanjut

LLM (Undang-undang Terapan) dalam Amalan Undang-undang Bersama (New Zealand)

The College of Law
Online Sepenuh masa Sambilan November 2018 New Zealand Auckland

Sarjana Undang-Undang (Undang-undang Gunaan) dalam Amalan Undang-undang Bersama (NZ) direka untuk memenuhi keperluan profesion undang-undang New Zealand untuk tahap yang lebih tinggi, perolehan kemahiran berasaskan amalan merentasi pelbagai bidang amalan khusus. [+]

AMALAN UNDANG-UNDANG LLM (UNDANG-UNDANG APLIKASI YANG DIGUNAKAN)

Master of Laws (Undang-undang Gunaan) dalam Amalan Undang-undang Umum direka untuk memenuhi keperluan profesion undang-undang New Zealand untuk tahap yang lebih tinggi, perolehan kemahiran berasaskan amalan merentasi pelbagai bidang amalan khusus.

Enam daripada mata pelajaran awal program ini juga direka untuk melengkapkan peguam asing yang berkelayakan dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk lulus enam mata pelajaran Undang-undang dan Pemeriksaan Amalan New Zealand (NZLPE).

NZLPE Bahagian I (Sistem Undang-undang New Zealand) - Amalan Undang-undang Perlembagaan dan Pentadbiran NZLP1 (New Zealand)NZLPE Bahagian II (Undang-undang Kontrak) - NZLP2 Amalan Kontrak Perdagangan (New Zealand)NZLPE Bahagian III (Undang-undang Jenayah) - NZLP3 Amalan Undang-Undang Jenayah (New Zealand)NZLPE Bahagian IV (Hartanah) - NZLP6 Amalan Undang-undang Hartanah (New Zealand)NZLPE Bahagian V (Undang-undang Torts) - NZLP5 Kecederaan Pribadi dan Taktik Amalan (New Zealand)NZLPE Bahagian VI (Ekuiti) - NZLP7 Amalan Wasiat, Estet dan Amanah (New Zealand)MENGAPA MASALAH UNDANG-UNDANG (UNDANG-UNDANG APLIKASI)?... [-]

Master undang-undang

The University of Waikato
Campus Sepenuh masa July 2019 New Zealand Hamilton Tauranga + 1 lagi

Dengan Master satu tahun Undang-Undang kelayakan dari Universiti Waikato anda boleh menyesuaikan program anda melalui pemilihan kertas mengajar dan / atau tesis penyelidikan. [+]

master undang-undang

Dengan Master satu tahun Undang-Undang kelayakan dari Universiti Waikato anda boleh menyesuaikan program anda melalui pemilihan kertas mengajar dan / atau tesis penyelidikan.

Fakulti Undang-undang di Universiti Waikato memberi penekanan yang kuat kepada pembangunan kemahiran penyelidikan. Kelas-kelas adalah kecil dan biasanya ditawarkan dalam perbincangan gaya seminar. pendekatan ini untuk mengajar pada peringkat tinggi memberi peluang kepada anda untuk berkongsi pandangan dan membincangkan isu-isu yang berkaitan dengan topik. Ia akan membantu anda untuk meningkatkan kemahiran komunikasi anda dan mendapatkan pengetahuan pakar. Ia memberi peluang kepada anda untuk rangkaian dengan orang lain dan memperbaharui motivasi dan keyakinan. Anda juga akan mendapat banyak masa satu-satu dengan syarahan atau menyelia kakitangan akademik.... [-]


Sarjana Undang-Undang - LLM

Victoria University of Wellington
Campus Sepenuh masa Sambilan 8 - 12  March 2019 New Zealand Wellington + 1 lagi

Ambil semangat anda untuk undang-undang ke peringkat seterusnya dengan kajian lanjut dan penyelidikan. Menjadi pusat perdebatan, analisis dan dialog tentang isu undang-undang dan undang-undang di New Zealand. [+]

Gambaran keseluruhan

Ambil semangat anda untuk undang-undang ke peringkat seterusnya dengan kajian lanjut dan penyelidikan. Menjadi pusat perdebatan, analisis dan dialog tentang isu undang-undang dan undang-undang di New Zealand.

Sepenuh masa atau separuh masa, kajian anda akan relevan, boleh diakses dan memberi penghargaan secara intelektual-penyelidikan bidang undang-undang yang menarik minat anda atau menyesuaikan kursus yang sesuai dengan matlamat kerjaya anda.

Kajian fleksibel

Direka untuk menjadi fleksibel, Master of Laws menawarkan kursus yang diajar dalam pelbagai format. Beberapa kursus bertemu mingguan, yang lain diajar dalam format yang lebih padat.

Kursus blok diajar dengan cara yang tertumpu selama tempoh satu hingga dua minggu, dan kursus intensif dipecah menjadi 8 hingga 12 jam. Mereka sering diajar selama dua hingga tiga malam berturut-turut atau sesi Jumaat petang dan Sabtu, dengan istirahat selama dua hingga tiga minggu di antara sesi.... [-]