Filter
Sarjan Undang-undang
New Zealand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di New Zealand 2019

LLM atau Sarjana Undang-Undang menyediakan pengenalan kepada bidang-bidang baru yang menarik kepada mereka dan juga peluang untuk terus pakar dalam bidang amalan mereka dan biasanya terhad kepada mereka yang mencapai status penghormatan dalam pengajian undang-undang mereka sebelum ini.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah lanjutan kepada pelajar bidang undang-undang. Ia biasanya direka untuk profesional undang-undang dan pelajar yang ingin menimba ilmu pengetahuan dalam bidang undang-undang yang khusus seperti undang-undang antarabangsa atau cukai.

New Zealand adalah sebuah negara yang keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan pelbagai. Kiwi bukan sahaja salah satu simbol negara - yang lain adalah daun pakis perak dan Koru - tetapi juga nama New Zealand biasanya memanggil diri mereka. Pelajar luar negara perlu membayar yuran penuh dan kos hidup mereka sendiri semasa belajar di sebuah institusi New Zealand.

Sarjana Undang-undang di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

The University of Waikato

Dengan Master satu tahun Undang-Undang kelayakan dari Universiti Waikato anda boleh menyesuaikan program anda melalui pemilihan kertas mengajar dan / atau tesis penyelidi ... [+]

master undang-undang

Dengan Master satu tahun Undang-Undang kelayakan dari Universiti Waikato anda boleh menyesuaikan program anda melalui pemilihan kertas mengajar dan / atau tesis penyelidikan.

Fakulti Undang-undang di Universiti Waikato memberi penekanan yang kuat kepada pembangunan kemahiran penyelidikan. Kelas-kelas adalah kecil dan biasanya ditawarkan dalam perbincangan gaya seminar. pendekatan ini untuk mengajar pada peringkat tinggi memberi peluang kepada anda untuk berkongsi pandangan dan membincangkan isu-isu yang berkaitan dengan topik. Ia akan membantu anda untuk meningkatkan kemahiran komunikasi anda dan mendapatkan pengetahuan pakar. Ia memberi peluang kepada anda untuk rangkaian dengan orang lain dan memperbaharui motivasi dan keyakinan. Anda juga akan mendapat banyak masa satu-satu dengan syarahan atau menyelia kakitangan akademik.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington

Ambil semangat anda untuk undang-undang ke peringkat seterusnya dengan kajian lanjut dan penyelidikan. Menjadi pusat perdebatan, analisis dan dialog tentang isu undang-un ... [+]

Gambaran keseluruhan

Ambil semangat anda untuk undang-undang ke peringkat seterusnya dengan kajian lanjut dan penyelidikan. Menjadi pusat perdebatan, analisis dan dialog tentang isu undang-undang dan undang-undang di New Zealand.

Sepenuh masa atau separuh masa, kajian anda akan relevan, boleh diakses dan memberi penghargaan secara intelektual-penyelidikan bidang undang-undang yang menarik minat anda atau menyesuaikan kursus yang sesuai dengan matlamat kerjaya anda.

Kajian fleksibel

Direka untuk menjadi fleksibel, Master of Laws menawarkan kursus yang diajar dalam pelbagai format. Beberapa kursus bertemu mingguan, yang lain diajar dalam format yang lebih padat.

Kursus blok diajar dengan cara yang tertumpu selama tempoh satu hingga dua minggu, dan kursus intensif dipecah menjadi 8 hingga 12 jam. Mereka sering diajar selama dua hingga tiga malam berturut-turut atau sesi Jumaat petang dan Sabtu, dengan istirahat selama dua hingga tiga minggu di antara sesi.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The College of Law

Sarjana Undang-Undang (Undang-undang Gunaan) dalam Amalan Undang-undang Bersama (NZ) direka untuk memenuhi keperluan profesion undang-undang New Zealand untuk tahap yang ... [+]

AMALAN UNDANG-UNDANG LLM (UNDANG-UNDANG APLIKASI YANG DIGUNAKAN)

Master of Laws (Undang-undang Gunaan) dalam Amalan Undang-undang Umum direka untuk memenuhi keperluan profesion undang-undang New Zealand untuk tahap yang lebih tinggi, perolehan kemahiran berasaskan amalan merentasi pelbagai bidang amalan khusus.

Enam daripada mata pelajaran awal program ini juga direka untuk melengkapkan peguam asing yang berkelayakan dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk lulus enam mata pelajaran Undang-undang dan Pemeriksaan Amalan New Zealand (NZLPE).

NZLPE Bahagian I (Sistem Undang-undang New Zealand) - Amalan Undang-undang Perlembagaan dan Pentadbiran NZLP1 (New Zealand)NZLPE Bahagian II (Undang-undang Kontrak) - NZLP2 Amalan Kontrak Perdagangan (New Zealand)NZLPE Bahagian III (Undang-undang Jenayah) - NZLP3 Amalan Undang-Undang Jenayah (New Zealand)NZLPE Bahagian IV (Hartanah) - NZLP6 Amalan Undang-undang Hartanah (New Zealand)NZLPE Bahagian V (Undang-undang Torts) - NZLP5 Kecederaan Pribadi dan Taktik Amalan (New Zealand)NZLPE Bahagian VI (Ekuiti) - NZLP7 Amalan Wasiat, Estet dan Amanah (New Zealand)MENGAPA MASALAH UNDANG-UNDANG (UNDANG-UNDANG APLIKASI)?... [-]
New Zealand Auckland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu