LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Antarabangsa di Amerika Swansea United Kingdom 2021

A LL.M. khusus ijazah membolehkan peguam untuk meningkatkan atau menukar kepakaran mereka dalam satu kawasan tertentu undang-undang. Mempunyai kepekatan khas di kawasan tertentu boleh membuka peluang-peluang baru.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Swansea adalah sebuah bandar pantai di Wales. Tiga institusi pendidikan tinggi terletak di sana, salah seorang daripada mereka walaupun mereka diberi pengalaman untuk pelajar terbaik di UK. Ia adalah salah satu pusat penting Revolusi Perindustrian.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Antarabangsa di Amerika Swansea di UK

2 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Antarabangsa, Swansea Filter

LLM dalam Undang-Undang Maritim Antarabangsa

Swansea University
LLM
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Laut adalah penting untuk kewujudan manusia - untuk perdagangan, laluan navigasi, dan sebagai sumber utama sumber asli. Kepakaran undang-undang dalam isu-isu yang berkaitan de ...

Baca lebih lanjut

LLM dalam Undang-undang Tenaga, Gas dan Tenaga Boleh Diperbaharui

Swansea University
LLM
Okt 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
31 Ogo 2021
English
Kampus

Pembekalan tenaga adalah penting kepada kemakmuran ekonomi global. LLM kami di Minyak, Gas dan Tenaga Boleh Diperbaharui akan memberikan anda pemahaman yang mendalam tentang a ...

Baca lebih lanjut