LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Ekonomi di Amerika Syarikat

A LL.M. khusus ijazah membolehkan peguam untuk meningkatkan atau menukar kepakaran mereka dalam satu kawasan tertentu undang-undang. Mempunyai kepekatan khas di kawasan tertentu boleh membuka peluang-peluang baru.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Ekonomi di Amerika Syarikat

24 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Ekonomi, Amerika Syarikat Filter

Undang-undang Cukai LLM

SMU Dedman School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 36 - 60 bulan Januari 2020 Amerika Syarikat Dallas + 1 lagi

Program Sarjana Percukaian (Undang-undang Cukai LLM), untuk pelajar sepenuh masa atau separuh masa, merupakan program sarjana peringkat tinggi yang direka untuk pengacara yang berniat untuk mengkhususkan diri dalam amalan percukaian. Ia tidak hanya tertumpu kepada penguasaan teknikal undang-undang cukai tetapi juga mengenai isu-isu cukai dan dasar fiskal yang lebih luas. Kebanyakan kursus dalam kurikulum memberikan arahan peringkat tinjauan dalam subjek yang biasanya tidak ditangani dalam kursus cukai peringkat JD.

Program Siswazah dalam Undang-Undang Perbankan dan Kewangan

Boston University School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 8 semester Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Boston + 1 lagi

Program Siswazah dalam Perbankan dan Undang-undang Kewangan adalah program LLM tertua yang seumpamanya di Amerika Syarikat.

Program Cukai Siswazah

University of California, Irvine - School of Law
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Irvine

Program Pajak Siswazah di University of California, Irvine School of Law menawarkan kurikulum inovatif yang menanamkan pelajar dengan kedalaman doktrinal dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk mengamalkan undang-undang cukai di peringkat tertinggi, di Amerika Syarikat atau di luar negeri.

Llm dalam undang-undang & ekonomi antitrust global: dalam talian

George Mason University - Antonin Scalia Law School
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Arlington + 1 lagi

Undang-undang antitrust secara langsung memberi kesan kepada globalisasi perniagaan dan kerumitan ekonomi antarabangsa. Pengawal-pengawal antitrust mesti melibatkan peraturan-peraturan dan isu-isu global yang berubah-ubah. LLM dalam Undang-Undang & Ekonomi Antitrust Global menyediakan pelajar dengan pemahaman yang lebih maju tentang undang-undang yang mengatur proses persaingan perniagaan dan analisis ekonomi yang relevan untuk memahami adjudikasi antitrust moden.

Sarjana Undang-Undang (LLM Cukai)

Loyola Law School Online
Online Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Los Angeles + 1 lagi

Belajar daripada beberapa profesor undang-undang cukai yang paling terkenal di negara ini, dalam talian undang-undang cukai online LLM-peringkat 3 dalam talian di negara kita, berdasarkan Berita AS

LLM dalam Percukaian

University of San Diego School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan Feb. 2020 Amerika Syarikat San Diego

Selama lebih dari 40 tahun, alumni University of San Diego School of Law LLM University of San Diego School of Law LLM dalam program Percukaian telah berlatih berjaya di seluruh California, Amerika Syarikat, dan dunia. Program LLM yang sangat berpangkalan kami menyediakan pelajar dengan kerangka teoretikal dan praktikal untuk menjadi pemimpin yang mahir dalam bidang undang-undang cukai.

LL.M. in Real Estate/Property Development

University of Miami School of Law
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

LLM dalam Percukaian

Suffolk University Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 4 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Boston + 1 lagi

Memperolehi LLM dalam pencukaian biasanya diperlukan dan sememangnya sentiasa menambah nilai kepada pelajar yang ingin berlatih dalam bidang ini.

LLM: cukai

Thomas Jefferson School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Pelajar akan belajar tentang cukai individu dan perniagaan dari pemimpin di lapangan, termasuk bekas ejen IRS. Topik terdiri daripada: cukai individu, cukai perniagaan, perancangan harta, dan cukai antarabangsa.

LL.M. dalam Undang-undang Perniagaan dan Kewangan

George Washington University, Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Semua calon untuk gelar LLM mesti menyelesaikan sejumlah 24 jam kredit, termasuk kerja kursus yang memenuhi keperluan kerja bertulis.

LLM dalam perancangan harta

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Online Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Chicago

Pusat The John Marshall Law School Undang-undang Cukai dan Manfaat Pekerja mula menawarkan LLM yang sepenuhnya dalam talian di dalam Perancangan Harta pada musim gugur 2012 semester.

Sarjana Undang-Undang dalam Perpajakan dalam talian

Washington University School of Law
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat St Louis

Cukai Dalam Talian Universiti Washington LL.M. menyediakan pelajar dengan gambaran menyeluruh mengenai undang-undang cukai persekutuan, negeri dan tempatan dan menyediakan mereka untuk membantu pelanggan mengenal pasti dan menyelesaikan isu-isu cukai yang rumit.

LL.M. or M.Jur. Curriculum in Wealth Management

Texas A&M School of Law
Online Sepenuh masa Sept. 2020 Amerika Syarikat Fort Worth

LL.M. dalam tenaga dan undang-undang alam sekitar

UConn School of Law
Kampus Sepenuh masa 2 - 3 semester Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Hartford

The LL.M. baru program dalam Tenaga dan Undang-undang Alam Sekitar di UConn Sekolah Undang-undang akan melibatkan pelajar dan membangunkan kepakaran mereka dalam keperluan tenaga global, perubahan iklim, dasar tenaga boleh diperbaharui, dasar alam sekitar dan penggunaan tanah.

Sarjana Undang-Undang dalam Tenaga dan Sumber Asli

The University of Oklahoma - College of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Norman + 1 lagi

Terletak di persimpangan tenaga di Amerika Syarikat, OU Law - OU Law telah lama mengkhususkan diri dalam undang-undang tenaga dan menawarkan LL.M. kepada peguam yang berminat dalam kerjaya dalam undang-undang tenaga.