Filter
Sarjan Undang-undang
Cyprus Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Ekonomi di Cyprus

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Cyprus mempunyai pendidikan subsidi dan mesra-pelajar yang lebih tinggi. Ia mempunyai tiga orang awam dan empat universiti swasta. Universiti-universiti kerajaan adalah Universiti Cyprus, Universiti Terbuka Cyprus Cyprus dan Universiti Teknologi. Negara ini mempunyai masyarakat antarabangsa itu halangan bahasa tidak mungkin menjadi cabaran kepada pelajar.

Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Ekonomi di Cyprus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Ekonomi, Cyprus

University of Nicosia

Tujuan khusus program pascasarjana "Hukum Ekonomi dan Perniagaan" adalah pengkhususan para siswazah sekolah khusus dalam bidang perniagaan dan perdagangan undan ... [+]

Tempoh pengajian (tahun): 2 tahunTajuk pengajian: Diploma Lepasan Ijazah Undang-Undang Ekonomi dan PerniagaanTahap Tajuk Pengajian: Pascasiswazah (Kitaran Pengajian II)Bahasa arahan: Bahasa YunaniKaedah Permohonan: PhD Penuh atau Separuh MasaUnit Kredit Eropah Minimum (ECTS): 120Penerangan Program

Tujuan khusus program pascasarjana "Hukum Ekonomi dan Perniagaan" adalah pengkhususan para siswazah sekolah khusus dalam bidang perniagaan dan perdagangan undang-undang moden di peringkat Eropah dan antarabangsa, dengan matlamat utama menyelesaikan Program Pengajian Siswazah melalui pembangunan Diploma Tesis di subjek kognitif moden.

Kriteria Kemasukan

Kriteria Penerimaan Program adalah seperti berikut:... [-]

Cyprus Nicosia
Permintaan Maklumat
Greek
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu