LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Hak Asasi Manusia di Amerika Tulsa Amerika Syarikat 2021

Graduan sekolah undang-undang dan peguam rutin memohon LL.M. satu untuk mendapatkan kepakaran dalam bidang yang khusus undang-undang, seperti undang-undang cukai atau undang-undang antarabangsa, atau untuk bergerak dari satu kawasan ke dalam amalan lain.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Tulsa Oklahoma adalah salah satu bandar terbesar di negeri ini. Bandar ini terkenal dengan sambungan kepada industri minyak. Oleh kerana itu universiti di bandar mempunyai beberapa yang terbaik kejuruteraan tenaga dan program perniagaan di negara ini.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Hak Asasi Manusia di Amerika Tulsa di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Hak Asasi Manusia, Tulsa Filter

LL.M di American Indian

College of Law - The University of Tulsa
LLM
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

The LL.M dalam program undang-undang India adalah fleksibel. Dalam berunding dengan fakulti, para pelajar boleh menyesuaikan bidang pengajian bukan hanya kepada undang-undang ...

Baca lebih lanjut