LAWSTUDIES

Online Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Kebangsaan di Amerika Wrocław Poland 2021

Sarjana Muda Undang-undang yang dikenali sebagai LL.M. itu, adalah lanjutan ijazah undang-undang siswazah. Calon-calon sering sudah mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan berminat untuk melanjutkan pelajaran undang-undang. Mendapatkan gelar LL.M. mempunyai beberapa kelebihan yang nyata.

Poland, secara rasmi Republik Poland, adalah sebuah negara di Eropah Tengah. Dengan penduduk seramai 38 juta orang, Poland adalah negara ke-6 yang paling ramai penduduk di Kesatuan Eropah. Pelajar EU / EEA tidak perlu visa untuk belajar di Poland. Kos hidup di Poland adalah antara yang terendah di Kesatuan Eropah.

Wrocław dianggap sebagai pusat ketiga terbesar pendidikan di Poland. Dalam tiga puluh institusi terkenal, terdapat lebih daripada 135,000 pelajar. The Wrocław Universiti bandar menawarkan persekitaran akademik yang sihat kepada pelajar tempatan dan luar negara.

Online Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Kebangsaan di Amerika Wrocław di Poland

2 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Kebangsaan, Wrocław Filter

Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
LLM
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

LLM International & European Law - Lulusan akan memiliki kemahiran dan pengetahuan umum dalam bidang disiplin dogma undang-undang Antarabangsa dan Eropah. Bergantung pada ...

Baca lebih lanjut

LLM dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah

University of Wroclaw
LLM
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Fakulti Undang-undang, Pentadbiran dan Ekonomi di University of Wroclaw , dengan akarnya pada permulaan abad ke-16 dan Alma Mater dari 9 pemenang Hadiah Nobel, mempunyai pengh ...

Baca lebih lanjut