LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Pentadbiran di Amerika Porto Portugal 2021

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Porto adalah bandar yang paling ramai penduduk di kedua di Portugal selepas Lisbon dengan jumlah penduduk kira-kira 1.3 juta orang. Universiti Porto adalah universiti terbaik di Portugal kerana ia bertindak pelajar dari seluruh Eropah dan dunia amnya. Terdapat banyak kolej teknikal lain di Porto juga.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Pentadbiran di Amerika Porto di Portugal

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Pentadbiran, Porto Filter

Sarjana Undang-Undang

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLM
Sep 2021
<
Separuh masa
30 Jun 2021
Portuguese (Portugal)
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Ini adalah ijazah sarjana dengan 8 bidang pengkhususan yang membolehkan pelajar membuat struktur kurikulum mereka sendiri, sesuai dengan tujuan mereka.

Baca lebih lanjut