LAWSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Perniagaan di Cyprus 2020

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Pendidikan tinggi di Cyprus dijalankan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Portugis, Turki, Yunani dan Cina. Ini telah menyelesaikan isu-isu halangan bahasa dalam institusi-institusi pendidikan tinggi walaupun membolehkan pelajar antarabangsa untuk mendapatkan pendidikan negara yang lebih tinggi.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Perniagaan di Cyprus

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Perniagaan, Cyprus, Pembelajaran jarak jauh Filter

LLM in International and European Business Law

Neapolis University Pafos
LLM
Sarjana
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3 semester
English
Online

The aim of the Distance LL.M. in International and European Business Law is to provide a course of advanced study to those who aspire to know the legal aspects of internationa ...

Baca lebih lanjut