Filter
Sarjan Undang-undang
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

4 Sarjana Undang-undang dalam Pengantaraan 2020

Bidang undang-undang mempunyai banyak jenis undang-undang tertentu, dan darjah LLM membantu pelajar secara khusus mempelajari salah satu daripada banyak aspek ini. Pelajar biasanya pergi untuk mendapatkan salah satu darjah undang-undang maju ini berikutan tamat pengajian sekolah undang-undang atau selepas beberapa tahun bekerja sebagai peguam.

Apakah LLM dalam Pengantaraan? Apabila pelajar bekerja ke tahap ini, mereka mengkaji prinsip-prinsip teori yang ketat mengenai penyelesaian konflik dan pengantaraan. Mereka juga boleh mempelajari kajian kes dan simulasi secara meluas yang membantu mereka memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menjadi mediator. Di samping itu, pelajar mungkin mengetahui lebih lanjut tentang mengapa pengantaraan merupakan bentuk penyelesaian pertikaian yang bermanfaat dan apabila ia harus digunakan untuk membantu orang, organisasi, dan perniagaan menyelesaikan masalah.

Mereka yang memperoleh ijazah undang-undang lanjutan ini mungkin boleh menjadi perunding pakar, yang boleh membantu mereka mendapatkan lebih banyak dalam bidang mereka. Mereka juga boleh meningkatkan kemahiran organisasi dan kemahiran berkomunikasi mereka, yang boleh membantu mereka mendapat promosi sepanjang karier mereka.

Lokasi sekolah yang dihadiri, sama ada program ini dalam talian atau secara peribadi, dan berapa lama masa yang diperlukan untuk menyelesaikan semua mempengaruhi jumlah keseluruhan pendapatan LLM dalam Pengantaraan. Berapa banyak caj sekolah untuk tuisyen juga memberi kesan kepada kos untuk memperoleh ijazah ini.

Walaupun ramai pelajar yang memperoleh LLM di Mediasi menjadi mediator profesional atau penimbangtara, sama ada atau tidak mereka sudah menjadi peguam, ramai yang menggunakan kemahiran ini dalam profesi yang berbeza. Sebagai contoh, ada yang mendapatkan LLM di Mediasi dan menerapkan kemahiran perundingan mereka sebagai guru, profesional sumber manusia, atau pengurus. Orang lain menggunakan kemahiran ini untuk meningkatkan prestasi mereka sebagai jurulatih atau pekerja sosial di banyak industri yang berbeza.

Peluang yang menarik sering ditawarkan kepada graduan program LLM jenis ini. Untuk memulakan, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

4 Hasil dalam Pengantaraan

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

... [+]

Sarjana Undang-undang dalam Pengantaraan. pengurus guru [-]
United Kingdom Glasgow
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 24 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Hellenic University (IHU)

Program ini meletakkan ke hadapan perspektif yang benar-benar transnasional dan Eropah. Ia menawarkan kelayakan yang sangat fleksibel yang sesuai untuk pelbagai bukaan ke ... [+]

UNIVERSITI

Universiti Hellenic International merupakan universiti negeri pertama Greece, di mana program diajar secara eksklusif dalam bahasa Inggeris. Ia telah menarik fakulti akademik antarabangsa yang kukuh dan pelajar cemerlang dari Tenggara dan negara-negara Eropah dan Laut Hitam yang lain. Sebagai Universiti negeri, semua ijazah yang dianugerahkan diiktiraf oleh Kerajaan dan diiktiraf di Kesatuan Eropah dan di peringkat antarabangsa.

Kursus

LL.M. ini program menekankan kepada pembelajaran bagaimana aktiviti perniagaan rentas sempadan, syarikat dan pasaran kewangan yang dikawal selia dan bagaimana alternatif penyelesaian pertikaian dijalankan. Ia direka untuk menawarkan pelajar kefahaman yang mendalam tentang teori dan amalan dalam tiga bidang fungsi saling bergantung undang-undang: Transnational Commercial Law, Undang-undang Ekonomi Eropah dan Penyelesaian Pertikaian Alternatif (seruan dan pengantaraan).... [-]

Yunani Thessaloniki
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
14 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Law Online

LLM kami dari program Master dalam Undang-undang baru kami direka untuk para siswazah undang-undang yang ingin menerokai aplikasi praktikal bidang khusus, khusus undang-u ... [+]

Pengantaraan LLM dan Penyelesaian Pertikaian Alternatif - Paruh waktu

LLM kami dari program Master dalam Undang-undang baru kami direka untuk para siswazah undang-undang yang ingin menerokai aplikasi praktikal bidang khusus, khusus undang-undang.

Keperluan KursusPelajar hendaklah memiliki ijazah sarjana muda dalam undang-undang di 2: 2 atau ke atas atau kelayakan yang setaraf. [-]
United Kingdom UK Online
Januari 2020
English
Sambilan
24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM kami dari program Master dalam Undang-undang kami yang baru dirancang untuk graduan undang-undang yang ingin menerokai aplikasi praktikal bidang khusus, khusus undang ... [+]

Pengantaraan LLM dan Penyelesaian Pertikaian Alternatif - Sepenuh masa

LLM kami dari program Master dalam Undang-undang kami yang baru dirancang untuk graduan undang-undang yang ingin menerokai aplikasi praktikal bidang khusus, khusus undang-undang. Berjumpa dengan muka atau dalam talian.

Keperluan Kursus

Pelajar hendaklah memiliki ijazah sarjana muda dalam undang-undang di 2: 2 atau ke atas atau kelayakan yang setaraf.

[-]
United Kingdom London Birmingham Leeds UK Online  + 1 Lagi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu