Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Penggabungan dan Pengambilalihan di Jerman 2020

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkuali… Baca lebih lanjut

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Penggabungan dan Pengambilalihan di Jerman

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt, Jerman

Menyadari matlamat anda di M antarabangsa

Menyadari matlamat anda di M antarabangsa -
LLM
Sambilan
4 semester
Jerman
Okt 2020
Kampus