Filter
Sarjan Undang-undang
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang dalam Peraturan Siber 2019/2020

Graduan sekolah undang-undang dan peguam rutin memohon LL.M. satu untuk mendapatkan kepakaran dalam bidang yang khusus undang-undang, seperti undang-undang cukai atau undang-undang antarabangsa, atau untuk bergerak dari satu kawasan ke dalam amalan lain.

Sarjana Undang-undang dalam Peraturan Siber

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Peraturan Siber

Swansea University

Baru untuk 2018, LLM di LegalTech adalah program tuan yang inovatif dan topikal, yang menerangkan bagaimana teknologi seperti Kecerdasan Buatan dan kesan Blockchain terha ... [+]

Baru untuk 2018, LLM di LegalTech adalah program tuan yang inovatif dan topikal, yang menerangkan bagaimana teknologi seperti Kecerdasan Buatan dan kesan Blockchain terhadap perkhidmatan undang-undang.

Organisasi dari dunia undang-undang dan teknologi akan terlibat dalam penyampaian program, yang akan menawarkan peluang untuk bekerja dengan sistem perisikan buatan; untuk membangunkan aplikasi dan penyelesaian LegalTech; untuk menjadi selesa bekerja dengan Big Data, dan memahami cabaran undang-undang dan pengawalseliaan yang berkaitan dengan teknologi.

Ciri-ciri utama

Menjadi salah satu LLM pertama di UK di lulusan LegalTech!

Memperoleh pengetahuan dan pengalaman untuk berkembang menjadi seorang peguam / pengamal perkhidmatan abad ke-21 yang mampu menggunakan teknologi yang berbeza untuk membantu amalan undang-undang dan mendorong inovasi di seluruh profesion.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu