LLM

AAU menyediakan bimbingan akademik dan kemasukan kemasukan kepada pelajar yang berkelayakan akademik yang berminat dalam pengajian diri Universiti London LL.M. Program. The LL.M. program terbuka kepada pelajar yang telah mendapat ijazah pertama; pendidikan undang-undang bukanlah keperluan untuk belajar.

Universiti London mempunyai lebih daripada 54,000 pelajar di seluruh dunia yang mempelajari salah satu daripada lebih daripada seratus program ijazah, diploma dan sijil yang berlainan. Bekas pelajar dan alumni termasuk tujuh pemenang Hadiah Nobel, pemimpin negara Komanwel, menteri kerajaan, pengarang terkenal, ahli akademik, hakim, dan pemimpin perniagaan. University of London mempunyai Persatuan Alumni aktif yang menawarkan peluang rangkaian yang unik.

Untuk memohon kemasukan, calon pelajar harus memiliki ijazah sarjana bersamaan dengan penghormatan kelas kedua UK, tidak semestinya dalam undang-undang, dan memenuhi keperluan bahasa Inggeris.

Walaupun kursus LL.M tidak akan diarahkan di AAU kakitangan kami dapat menyediakan maklumat program, panduan, dan maklumat aplikasi kepada pelajar yang berpangkalan di Republik Czech mengenai gelar LL.M. AAU juga merancang Pakej Sokongan Kajian untuk pelajar bebas.

Pakej Sokongan Kajian LL.M membolehkan pelajar-pelajar tempatan mengakses perpustakaan, akses internet AAU, bilik belajar berdedikasi yang tenang satu malam seminggu dari jam 18:00 hingga 21:00, pada hujung minggu, Sabtu 9: 00-17: 00 dan Ahad 9: 00-12: 00, dan menyalin dan mencetak perkhidmatan.

Kos pakej sokongan kajian adalah 5,000 Kc setiap semester dengan semester jatuh (September hingga Januari) dan Spring (Februari hingga Jun) dan tersedia untuk pelajar tempatan di Republik Czech. AAU boleh menawarkan perkhidmatan tambahan kepada pelajar LLM, seperti menghadiri / mengaudit sesi LLB yang ditawarkan, konsultasi individu atau tunjuk ajar; ini tertakluk kepada susunan individu.

The LL.M. program membolehkan pelajar memilih lebih daripada 30 kepakaran yang berlainan atau memperoleh gelar pengajian am. Walaupun dikehendaki untuk menjalankan hanya 4 kursus sepanjang tempoh pengajian mereka, terdapat lebih daripada 40 pelajar yang berbeza boleh memilih daripada. Oleh kerana sifat program belajar diri sendiri, setiap pelajar boleh menumpukan perhatian pada bidang minat mereka, mengatur pengajian mereka di sekitar komitmen kerja dan rumah mereka, selesai dalam masa satu tahun, atau menyebarkan pengajian mereka selama lebih dari lima tahun.

Apabila mendaftar dengan pelajar Universiti London akan diberikan panduan pembelajaran khusus kursus, bahan bacaan, akses kepada pangkalan data undang-undang berharga dan sumber perpustakaan lain, dan forum dalam talian untuk setiap kursus. Setiap kursus dibahagikan kepada empat modul (A. B, C, dan D). Setiap modul akan dinilai dengan peperiksaan bertulis 45-minit yang tidak kelihatan. Tiada ujian lisan dan tiada disertasi. Sesi peperiksaan diadakan dua kali setahun, pada bulan Mei dan Oktober. Sesi peperiksaan mungkin dilangkau, bagaimanapun, perlu diingat bahawa kajian perlu disiapkan dalam tempoh lima tahun pendaftaran. Anda boleh melihat yuran University of London yang berkaitan di laman web mereka.

Program diajar dalam:
  • English
Anglo-American University
Tarikh Akhir Kemaskini Julai 22, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
5,000 CZK
setiap semester
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date