LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang di Republik Czech 2020/2021

LLM adalah ijazah sarjana dalam undang-undang yang diiktiraf di seluruh dunia. Ia direka kebanyakannya, tetapi bukan sahaja untuk pelajar undang-undang yang ingin menumpukan perhatian mereka kepada kawasan tertentu kepentingan. Ini mungkin termasuk contohnya antarabangsa undang-undang, undang-undang cukai, undang-undang alam sekitar, undang-undang hak asasi manusia atau undang-undang perbankan. Beberapa kawasan yang baru muncul dan sudah sangat popular telah terdiri contohnya jenayah undang-undang, undang-undang Eropah atau undang-undang harta intelek. Untuk mendapatkan tahap ini, pelajar biasanya mendaftar sepenuh masa selama satu tahun.


Mengambil LLM di Republik Czech akan membolehkan pelajar untuk mengalami kecemerlangan akademik di negara yang terkenal kerana pendidikan yang berkualiti tinggi di seluruh dunia. Setelah menetapkan universiti pertama di Eropah Tengah sudah pada 1348, Republik Czech telah sentiasa berbangga dalam tumpuannya kepada pendidikan yang berkualiti.Selain itu, terima kasih kepada lokasinya di tengah-tengah geografi dan budaya Eropah, ia telah sentiasa menikmati hubungan secara langsung dengan perkembangan terkini dan idea-idea yang inovatif. Belajar satu LLM di Republik Czech terdiri daripada kedua-dua penyelidikan dan kerja kursus, dengan itu membolehkan pelajar untuk memajukan kelayakan akademik mereka. Setelah menyelesaikan LLM di Republik Czech, pelajar akan dapat memilih daripada pelbagai peluang kerjaya yang terdiri daripada firma-firma undang-undang swasta kepada syarikat-syarikat multinasional.


Anda boleh mempelajari lebih lanjut tentang LLM di Republik Czech dengan membaca melalui program-program di bawah!

Hasil Filter

LL.M. dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah

Palacky University
LLM
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
English
Kampus

The LL.M. Undang-undang Antarabangsa dan Eropah adalah program pascasiswazah profesional sepenuh masa yang menawarkan kepada semua peserta peluang untuk mendapatkan pengetahua ...

Baca lebih lanjut

Master dalam undang-undang antarabangsa dan Eropah

Palacky University
LLM
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Ciri-ciri utama 2 tahun program (3 semester sepenuh masa / dalam kelas kursus + 1 semester penyediaan disertasi)

Baca lebih lanjut