Sarjana Undang-undang di Rusia

Terbaik Sarjana Undang-undang di Rusia 2018/2019

LLM

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah lanjutan kepada pelajar bidang undang-undang. Ia biasanya direka untuk profesional undang-undang dan pelajar yang ingin menimba ilmu pengetahuan dalam bidang undang-undang yang khusus seperti undang-undang antarabangsa atau cukai.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana Undang-undang di Rusia

Baca lebih lanjut

Master dalam undang-undang perniagaan antarabangsa dan russian

Novosibirsk State University
Campus Sepenuh masa September 2018 Rusia Novosibirsk

The NSU Institut Falsafah dan Undang-Undang menjemput pemohon antarabangsa untuk memasuki Program Sarjana dalam "International dan Rusia Undang-undang Perniagaan" Bahasa Inggeris (Program LLM). Tujuan asas Program LLM "Antarabangsa dan Rusia Undang-undang Perniagaan" adalah untuk melatih peguam yang berkelayakan yang bersedia untuk bekerja dengan berkesan untuk keperluan perniagaan, firma undang-undang, NGO dan struktur kerajaan [+]

The NSU Institut Falsafah dan Undang-Undang menjemput pemohon antarabangsa untuk memasuki Program Sarjana dalam "International dan Rusia Undang-undang Perniagaan" Bahasa Inggeris (Program LLM). Tujuan asas Program LLM "Antarabangsa dan Rusia Undang-undang Perniagaan" adalah untuk melatih peguam yang berkelayakan yang bersedia untuk bekerja dengan berkesan untuk keperluan perniagaan, firma undang-undang, NGO dan struktur kerajaan dan yang mampu untuk membuat dan melaksanakan peraturan undang-undang perniagaan antarabangsa dan Rusia serta isu-isu penyelidikan undang-undang menjalankan perniagaan di Rusia dan di peringkat global.

Bidang pengajian:

40.04.01 kajian Undang-undang

... [-]

Sarjana Undang-undang dalam Undang-Undang Swasta

Far Eastern Federal University
Campus Sepenuh masa September 2018 Rusia Vladivostok

Program ini direka untuk melatih pakar dalam amalan memohon norma-norma undang-undang sivil, perniagaan, hak harta intelek dan undang-undang persendirian lain, perlindungan harta benda, hak-hak bukan hak peribadi dan hak untuk objek harta intelek. [+]

Maklumat am mengenai program ini

Program ini direka untuk melatih pakar dalam amalan memohon norma-norma undang-undang sivil, perniagaan, hak harta intelek dan undang-undang persendirian lain, perlindungan harta benda, hak-hak bukan hak peribadi dan hak untuk objek harta intelek.

Kompetensi yang diperolehundang-undang, penguatkuasaan undang-undang, aktiviti perunding pakar;kemahiran praktikal dalam bidang pengawalseliaan undang-undang aktiviti korporat dan keusahawanan;sokongan undang-undang terhadap aktiviti korporat dan lain-lain mata pelajaran aktiviti undang-undang persendirianmenjalankan penyelidikan saintifik saintifik, termasuk watak komparatif-perundangan.Kelebihan daya saingKakitangan pengajar yang berkelayakan, termasuk profesional dalam bidang profesional;gabungan teori dan amalan dalam proses pembelajaran;Disiplin khas mencerminkan keperluan sebenar pasaran buruh dalam subjek program.Bidang aktiviti profesional dan pekerjaanperkhidmatan negeri atau perbandaran;Entiti undang-undang Rusia dan asing;perusahaan dan organisasi yang menjalankan operasi perniagaan dalam bidang perundangan swasta.Contoh kurikulumFalsafah Undang-undang (Falsafah Undang-Undang)Metodologi sains undang-undang (Metodologi penyelidikan saintifik dalam bidang perundangan)Bahasa asing dalam bidang profesionalInteraksi undang-undang kebangsaan dan antarabangsaEtika profesional dan komunikasi perniagaan dalam aktiviti undang-undangUndang-undang Perbandingan (Undang-Undang Perbandingan)Dasar Undang-undang Rusia ModenHubungan undang-undang korporat / Masalah sebenar perlindungan harta intelekPengawasan perbankan / Kegawatan untuk menjalankan dan melindungi hak harta intelekMasalah sebenar undang-undang sivil / Undang-undang PatenPeraturan undang-undang sekuriti ekuiti / Hak intelektual di InternetSeminar Penyelidikan "Masalah moden sains dan amalan undang-undang"Penolakan undang-undang terhadap rasuah / undang-undang antimonopoliCiri-ciri penyertaan syarikat dalam kewajipan / Peraturan undang-undang objek hak cipta dan hak yang berkaitanPeraturan undang-undang tender / Perlindungan undang-undang cara individuCiri prosedur pertimbangan pertikaian korporat / Ciri prosedural pertimbangan pertikaian dalam bidang harta intelektualPenciptaan dan aktiviti korporat / Ciri-ciri pelupusan hak eksklusifKerja penyelidikanAmalan LapanganAmalan Sarjana MudaPengesahan akhir negeriKeperluan minimum untuk pendidikan terdahulu... [-]