LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang di Amerika A Coruña di Sepanyol 2020/2021

A LL.M. khusus ijazah membolehkan peguam untuk meningkatkan atau menukar kepakaran mereka dalam satu kawasan tertentu undang-undang. Mempunyai kepekatan khas di kawasan tertentu boleh membuka peluang-peluang baru.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sarjana Undang-undang di Amerika A Coruña di Sepanyol

Hasil Filter

Ijazah Sarjana dalam Undang-Undang: Kajian Kesatuan Eropah

Universidade da Coruña
LLM
<
Sepenuh Masa
Sepanyol
Kampus

Objektif utama Master Uni Eropa dibentuk oleh latihan profesional yang berkelayakan di Pentadbiran Eropah dan dalam pengurusan sumber Kesatuan Eropah.

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana dalam Nasihat Perundangan Perniagaan

Universidade da Coruña
LLM
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
Sepanyol
Kampus

Latihan para pelajar dari Master in Business Legal Advice (MAXE) akan bertujuan untuk memperdalam hal-hal yang berkaitan dalam bidang perniagaan dan pengetahuan tentang sumber ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana dalam Undang-undang

Universidade da Coruña
LLM
<
Sepenuh Masa
<
3 semester
Sepanyol
Kampus

Master of Advocacy, yang membolehkan akses kepada ujian latihan untuk mendapatkan gelaran peguam, diajar bersama antara UDC dan ICACOR melalui Sekolah Amalan Hukum "Decan ...

Baca lebih lanjut