Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Switzerland

3 Terbaik Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Switzerland

LLM

An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.

Pelajar yang mengikuti LLM (Sarjana Undang-undang) menghabiskan satu hingga dua tahun mengkaji kawasan tertentu undang-undang. latihan lanjutan mereka menyediakan mereka untuk bekerja dengan pengkhususan seperti undang-undang antarabangsa atau undang-undang cukai.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Switzerland

Baca lebih lanjut

Master of Law

FernUni Schweiz
Online Sambilan February 2019 Switzerland Switzerland Online

Das Master-Studium vermittelt eine vertiefte wissenschaftliche Bildung der fortgeschrittenen Rechtswissenschaft sowie deren Disziplinen und Anwendungen: Völkerrecht, Strafprozessrecht, Kriminologie, Rechtsphilosophie, Internationales Privatrecht, Wirtschaftsstrafrecht, Nachlassplanung, Sozialversicherungsrecht usw. [+]

Das Master-Studium vermittelt eine vertiefte wissenschaftliche Bildung der fortgeschrittenen Rechtswissenschaft sowie deren Disziplinen und Anwendungen: Völkerrecht, Strafprozessrecht, Kriminologie, Rechtsphilosophie, Internationales Privatrecht, Wirtschaftsstrafrecht, Nachlassplanung, Sozialversicherungsrecht usw.

Die Studierenden erlangen die Fähigkeit zum selbstständigen, wissenschaftlichen und praktischen Arbeiten.

Der Studiengang basiert auf den aktuellen Forschungserkenntnissen und Grundsatzentscheiden sowie modernen Lernmethoden. Der Master of Law ist nach den Richtlinien der Rechtsausbildung an Schweizer Präsenzuniversitäten konzipiert und gemäss Bologna-Reform aufgebaut.... [-]


Undang-undang Perniagaan / Undang-undang Perniagaan Antarabangsa - Sarjana Undang-Undang (LLM)

Informa Professional Academy
Online Sambilan February 2019 Switzerland Zug

Ini mantap program pembelajaran jarak jauh dalam Undang-undang Perniagaan telah direka untuk eksekutif perniagaan dan profesional dari pelbagai latar belakang dan organisasi.Kami juga gembira [+]

Undang-undang Perniagaan / Undang-undang Perniagaan Antarabangsa - Sarjana Undang-undang (LLM)

Mendapat manfaat daripada belajar di rumah dan pilihan fleksibel dengan belajar untuk Undang-undang Perniagaan atau Undang-undang Perniagaan Antarabangsa Sarjana kursus Undang-undang (LLM)

Mantap program pembelajaran jarak jauh De Montfort University dalam Undang-undang Perniagaan atau Undang-Undang Perniagaan antarabangsa telah direka untuk profesional dari pelbagai latar belakang dan organisasi. Tidak ada keperluan untuk mengganggu pekerjaan anda apabila mendaftar pada kursus-kursus yang fleksibel - mengambil lihat pada hanya beberapa faedah:

&nbsp... [-]


Online MSc International Business with Law - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 3  February 2019 Switzerland Zurich Switzerland Online + 2 lagi

[+]

Pengurusan Strategik Perniagaan Antarabangsa Undang-undang Perniagaan Antarabangsa Pengurusan Kewangan Antarabangsa Marketing International Business: Branding, Komunikasi dan Perhubungan Projek Inovasi Perniagaan Kaedah penghantaran

Diadun pembelajaran kebanyakannya dalam talian melalui OnlineCampus (persekitaran pembelajaran dalam talian yang interaktif) dengan perbincangan intensif kelas dan kerjasama, ditambah satu minggu penduduk wajib. penduduk itu akan diadakan di Salford atau Zürich, Switzerland.

Syarat Kemasukan

Biasanya 2 minimum: 2 ijazah kepujian atau setaraf.

Pelbagai kelayakan profesional juga diterima sama ada sebagai memenuhi sebahagian atau lengkap syarat kemasukan.... [-]