LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang in Zurich, Switzerland 2019

An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Zurich adalah rumah kepada lebih 60 ribu orang di 20 universiti dan lebih tinggi di sekolah-sekolah lain. Ia juga dikenali untuk teknologi dan sains gunaan, terutamanya dengan memenangi hadiah di Eropah dan dunia konvensyen dan dengan menghasilkan Noble Laureates.

Sambilan Sarjana Undang-undang in Zurich di Switzerland

Hasil Filter

LL.M. International Banking, Finance and Insurance Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich + 1 lagi

LL.M. Mergers & Acquisitions and Corporate Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Sambilan 4 semester Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich

LL.M. penggabungan dan pengambilalihan dan undang-undang korporat

LL.M. International Sports Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 semester Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich + 1 lagi

LL.M. Business Transactions and Technology Transfer

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Sambilan 4 semester Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich

LL.M. undang-undang perniagaan antarabangsa

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 semester Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich + 1 lagi

LL.M. Undang-undang Perniagaan Antarabangsa

Online MSc International Business with Law - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Feb. 2020 Switzerland Zürich Switzerland Online + 2 lagi

Talian LLM undang-undang perdagangan antarabangsa - University of Salford (uk)

Robert Kennedy College
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich Switzerland Online United Kingdom Salford UK Online + 5 lagi

Kursus ini memberi graduan undang-undang dengan peluang untuk pembelajaran maju dalam bidang utama undang-undang perdagangan antarabangsa, termasuk: Jualan Barangan Antarabangsa, International Law Harta Intelek, Undang-Undang Korporat Antarabangsa dan Tadbir Urus, dan Advanced Kontrak Undang-undang dan Perundingan.

Talian LL.M dalam undang-undang perniagaan antarabangsa - Universiti cumbria (uk)

Robert Kennedy College
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich Switzerland Online United Kingdom City of Carlisle + 4 lagi

The Master Online Undang-Undang (LL.M) dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa adalah kelayakan pengurusan utama untuk peguam dan pengurus yang ingin memantapkan pengetahuan undang-undangnya; kajian menunjukkan bahawa LL.M adalah pemangkin kepada individu yang mempunyai aspirasi kerjaya kuat. Universiti Cumbria kini menawarkan peluang kepada pelajar untuk melengkapkan LL.M yang oleh pembelajaran yang disesuaikan, membolehkan mereka untuk belajar sambil terus bekerja.