Filter
Sarjan Undang-undang
Turki Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Turki 2019

Turki adalah pilihan utama bagi kebanyakan orang yang mencari ijazah undang-undang siswazah. Selain memiliki program akademik berkualiti tinggi, Turki menawarkan beberapa laman web yang bersejarah dan kebudayaan yang paling menarik di Eropah dan Asia. Terdapat juga bandar-bandar yang dinamik, masakan yang sangat baik, pantai Mediterranean yang indah, taman negara, dan rakyat mengalu-alukan dan mesra. Satu LLM di Turki sudah pasti lebih daripada pendidikan; ia adalah satu peluang untuk pertumbuhan peribadi, intelektual, dan kebudayaan.

Satu LLM di Turki akan menyediakan pendidikan yang sangat baik dalam kualiti dikendalikan oleh fakulti pakar. Melalui kaedah pengajaran interaktif menggunakan kajian kes dan simulasi, pelajar yang mengikuti satu LLM di Turki akan mendapat pengalaman dunia sebenar dan pengetahuan. Terdapat pelbagai bidang pengkhususan untuk LLM di Turki, termasuk undang-undang perniagaan, hak asasi manusia, undang-undang alam sekitar, dan undang-undang siber.Pelajar juga boleh mengambil bahagian dalam program LLM am menyediakan pendidikan yang menyeluruh di pelbagai sektor.

Langkah seterusnya dalam kerjaya anda boleh menjadi salah satu daripada LLM dalam program Turki di bawah. Sila lihat dan mengetahui!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Koc University - Istanbul Turkey

Koç University Law School bertujuan untuk memupuk peguam-peguam yang kreatif dan canggih dengan kursus yang kaya kandungannya dalam undang-undang awam, undang-undang pers ... [+]

Terbaik Sarjana Undang-undang di Turki 2019.

Kenapa Pilih A Koç University LLM Program Undang-undang Awam atau Undang-Undang Swasta?

• Profesor yang diiktiraf di peringkat antarabangsa (dan pensyarah), dibezakan oleh penerbitan, penyelidikan dan amalan profesion undang-undang.

• Kursus terkini yang berstruktur mengenai pengetahuan undang-undang yang mantap.

• Penyelidikan dan pembelajaran disiplin undang-undang yang berbeza berdasarkan perspektif pelbagai dimensi.

• Suasana yang merangsang kemajuan akademik dan vokasional, di mana isu perundangan yang terdiri daripada aspek perbandingan dan antarabangsa diperiksa dengan teliti.... [-]

Turki Istanbul
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
12 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu