Sarjana Undang-undang di Amerika Dorset di UK

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Dorset di UK 2018

LLM

An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang canggih yang membantu menyediakan pelajar dengan latihan undang-undang khusus. Kurikulum sering menggabungkan penyelidikan, kerja kursus dan tesis. program LLM sering mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sarjana Undang-undang di Amerika Dorset di UK

Baca lebih lanjut

LLM Dalam Undang-undang Perdagangan Antarabangsa

Bournemouth University
Campus Sepenuh masa 12 - 16  September 2018 United Kingdom Poole

Diasaskan pada laluan sutera dan rempah purba, perdagangan dan perdagangan antarabangsa telah merebak menjadi aktiviti paling penting dalam ekonomi moden. [+]

Diasaskan pada laluan sutera dan rempah purba, perdagangan dan perdagangan antarabangsa telah merebak menjadi aktiviti paling penting dalam ekonomi moden.

Penyediaan barang dan perkhidmatan di negara lain meningkat secara dramatik pada paruh kedua abad ke-20, dan hari ini terus mengungkap pasaran baru, produk, dan praktik komersial.

LLM kami dalam Undang-undang Perdagangan Antarabangsa memberi tumpuan kepada pengawalseliaan undang-undang dari perspektif bidang kuasa undang-undang yang sama, dan cabaran yang dibentangkan melalui keanggotaan komuniti antarabangsa dan Eropah.

Syarat kemasukan:

Ijazah Sarjana Muda Kepujian dengan 2: 2 dalam mana-mana subjek, atau setara.

Syarat kemasukan antarabangsa:... [-]