Sarjana Undang-undang di Amerika Scotland di UK

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Scotland di UK 2018

LLM

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah lanjutan kepada pelajar bidang undang-undang. Ia biasanya direka untuk profesional undang-undang dan pelajar yang ingin menimba ilmu pengetahuan dalam bidang undang-undang yang khusus seperti undang-undang antarabangsa atau cukai.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Scotland adalah di utara Great Britain dan mempunyai lebih 790 pulau. Modal ialah Edinburgh, salah satu pusat kewangan terbesar. Sistem pendidikan mereka sentiasa berbeza dari seluruh UK. Scotland mempunyai 15 universiti, ada juga yang tidak tertua di dunia.

Sarjana Undang-undang di Amerika Scotland di UK

Baca lebih lanjut

PGDip/MLitt in Legal and Constitutional Studies

University of St Andrews
Campus Sepenuh masa Sambilan 10 - 24  September 2018 United Kingdom Saint Andrews + 1 lagi

[+]

Pelajar mempunyai peluang untuk bekerja secara individu dan kecil dengan ulama terkemuka di peringkat antarabangsa dalam bidang penyelidikan perundangan, perlembagaan dan sejarah. Sifat fleksibel program menjadikannya sesuai untuk mereka yang ingin meneruskan penyelidikan doktoral dan bagi mereka yang hanya ingin mengambil pengajian pakar setahun. TOEFL iBT (Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing - ujian berasaskan internet)

[-]

Undang-undang Laut, Pembangunan Lestari Dan Undang-undang Antarabangsa

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 9 - 21  September 2018 United Kingdom Glasgow + 1 lagi

Kursus ini memberi tumpuan kepada antara muka antara Undang-Undang Antarabangsa Laut dan bidang undang-undang antarabangsa yang lain. [+]

Lautan dan lautan di dunia adalah penting untuk mengekalkan kehidupan di Bumi. Mereka boleh mengurangkan kemiskinan, memastikan keselamatan makanan, dan menangani isu ekuiti. Ini bermakna kita mesti memahami hubungan antara Undang-Undang Laut Antarabangsa dan unsur-unsur undang-undang antarabangsa lain mengenai pembangunan mampan.

Undang-undang Antarabangsa Laut sentiasa berkembang. Pada masa ini, perundingan sedang berlangsung di New York, sebagai contoh, ke arah pembangunan alat pengikat yang sah secara sah mengenai pemuliharaan dan pemanfaatan biodiversiti marin yang lestari di kawasan di luar bidangkuasa negara.

Kursus ini memberi tumpuan kepada antara muka antara Undang-Undang Antarabangsa Laut dan bidang undang-undang antarabangsa yang lain. Kawasan ini termasuk biodiversiti antarabangsa; hak manusia; perdagangan; dan undang-undang pelaburan. Ia akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk memahami tadbir urus laut dan semua yang ada. Anda akan menerima pengetahuan yang lebih maju, khusus dan komprehensif mengenai sains, dasar dan undang-undang antarabangsa tadbir urus laut. Anda juga akan belajar tentang bidang undang-undang antarabangsa yang berkaitan dengan pembangunan mampan. Anda akan membina kemahiran analitik anda untuk memahami dan menyumbang kepada pembangunan dan pelaksanaan Undang-Undang Antarabangsa Laut yang berterusan. Apabila tamat pengajian dari kursus ini, anda akan dapat mengambil bahagian dalam rundingan antarabangsa Undang-undang Laut dan proses berkaitan yang lain.... [-]


University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa August 2018 United Kingdom Glasgow

[+]

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Scotland di UK. [-]

Undang-undang LLM International Commercial

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2018 United Kingdom Glasgow + 1 lagi

Tujuan LLM International Commercial Law baru adalah untuk memperkenalkan anda kepada konsep undang-undang dan normatif yang menyokong Undang-undang Perdagangan Antarabangsa dan juga cabaran kawasan ini undang-undang akan menghadapi pada tahun-tahun akan datang. [+]

Undang-undang LLM International Commercial

fakta penting

mod pengajian dan jangka masa:

LLM: 12 bulan sepenuh masa; 24 bulan sambilan PGDip: 9 bulan sepenuh masa; 21 bulan sambilan PgCert: 8 bulan sambilan

Tarikh Mula: September 2017

Field disertasi: peluang untuk menjalankan disertasi bidang di luar negara

Mengapa kursus ini?

Tujuan LLM International Commercial Law baru adalah untuk memperkenalkan anda kepada konsep undang-undang dan normatif yang menyokong Undang-undang Perdagangan Antarabangsa dan juga cabaran kawasan ini undang-undang akan menghadapi pada tahun-tahun akan datang. Anda juga akan meneroka interaksi dengan sistem dan bidang undang-undang lain. ... [-]


LLM Undang-undang Dan Kewangan Antarabangsa

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa August 2018 United Kingdom Glasgow

Krisis kewangan dan ekonomi global tahun 2008 telah memberi kesan yang besar di seluruh dunia. peraturan kewangan kini adalah keutamaan bagi penggubal dasar dan kerajaan. Hasilnya, kami sentiasa mengambil kira pelbagai keperluan undang-undang dan kekangan apabila membuat keputusan dan dasar kewangan. [+]

Mengapa kursus ini?

Krisis kewangan dan ekonomi global tahun 2008 telah memberi kesan yang besar di seluruh dunia. peraturan kewangan kini adalah keutamaan bagi penggubal dasar dan kerajaan. Hasilnya, kami sentiasa mengambil kira pelbagai keperluan undang-undang dan kekangan apabila membuat keputusan dan dasar kewangan.

Kursus ini membawa bersama-sama pengetua undang-undang, dasar dan perakaunan. Anda akan membangunkan pemahaman yang mendalam prinsip-prinsip ini yang menyokong pasaran kewangan. Anda juga akan mendapat perspektif yang unik di kawasan yang pesat berubah peraturan.

Apa yang Anda Kaji

Anda akan belajar pelbagai kelas undang-undang wajib, diajar oleh Strathclyde Law School. Anda juga akan mempunyai kewangan dan perakaunan kelas wajib yang ditawarkan oleh Sekolah Perniagaan Strathclyde. ... [-]


LLM Undang-undang Antarabangsa Dan Pembangunan Mampan

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2018 United Kingdom Glasgow + 1 lagi

Kursus ini akan memberikan anda asas yang kukuh dalam struktur, kaedah-kaedah dan prinsip-prinsip aspek undang-undang antarabangsa awam yang memberi kesan kepada pembangunan mampan. [+]

Mengapa kursus ini?

Dalam dunia yang menghadapi cabaran ekonomi, alam sekitar dan sosial yang unik pada skala yang tidak dilihat sebelum ini, menggalakkan pembangunan mampan telah menjadi keutamaan mendesak.

Kursus ini akan memberikan anda asas yang kukuh dalam struktur, kaedah-kaedah dan prinsip-prinsip aspek undang-undang antarabangsa awam yang memberi kesan kepada pembangunan mampan.

Program ini direka khas untuk graduan yang mahu bekerja dalam sektor pembangunan antarabangsa dalam pengurusan, perancangan atau kawasan dasar yang berkaitan.

Kursus ini mempunyai struktur yang fleksibel. Anda akan mempunyai peluang untuk meneruskan minat anda sendiri dan menyesuaikan ijazah anda untuk kerjaya yang anda pilih. Anda boleh memilih mata pelajaran pilihan dari Masters Program lain dalam Undang-undang serta program yang berkaitan di seluruh Universiti.... [-]


LLM Internet Law & Policy/ IT & Telecommunications Law (Distance Learning)

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Online Sambilan 24  September 2018 United Kingdom Glasgow

The LLM in Internet Law & Policy is also known as the LLM in IT & Telecommunications Law. The course structure and module choices are identical. You'll have the choice of an interchangeable title that best reflects your desired sector and country of employment. [+]

Why this course?

The LLM in Internet Law & Policy is also known as the LLM in IT & Telecommunications Law. The course structure and module choices are identical. You'll have the choice of an interchangeable title that best reflects your desired sector and country of employment.

Internet Law, Internet Policy, IT & Telecoms Law are fast-changing areas of legal specialization that have a large international reach and strong employment prospects.

You’ll study

This course is offered through distance learning with intake in September.

You'll complete six modules.

Compulsory module

Legal Research (LLM/PgDip)

The following modules are also available:... [-]


LLM Criminal Justice and Penal Change

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2018 United Kingdom Glasgow + 1 lagi

The LLM/MSc in Criminal Justice & Penal Change examines the range of legal, political and social responses across the world to what is widely known as 'the penal crisis'. [+]

The LLM/MSc in Criminal Justice & Penal Change examines the range of legal, political and social responses across the world to what is widely known as 'the penal crisis'.

Blending a rigorous understanding of fundamental theory with evidence about real-world problems you’ll analyze recent innovations in theory, policy, and practice.

Drawing on a range of disciplinary approaches, the course will enable you to develop a rational and just response to crime.

The LLM/MSc in Criminal Justice & Penal Change is unique in both its approach and its flexibility.

Key features our focus is on pressing contemporary national and international issues of policy and practice you can choose to graduate with either an LLM or MSc study full-time or part-time learn from a world-class teaching team students are from a range of nationalities and disciplinary backgrounds you'll benefit from the work of the Centre for Law, Crime, and Justice Who is the course suitable for? practitioners working in a wide range of law, justice and welfare areas professionals developing justice policy members of the third /voluntary sector recent graduates in law, social sciences, and humanities Flexible study options ... [-]

LLM/ MSc Mediation and Conflict Resolution

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2018 United Kingdom Glasgow + 1 lagi

[+]

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Scotland di UK. pengurus guru [-]

LLM Human Rights Law

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2018 United Kingdom Glasgow + 1 lagi

This programme offers graduates in law and related disciplines, or those with relevant professional qualifications, the opportunity to develop a detailed understanding of human rights law at UK, European and international levels. [+]

Why this course?

This programme offers graduates in law and related disciplines, or those with relevant professional qualifications, the opportunity to develop a detailed understanding of human rights law at UK, European and international levels.

The programme is intended to provide invaluable training and insights for those who have either a professional or academic interest in an evolving human rights culture.

There are three potential exit points from the course, Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma and Masters. Assuming satisfactory performance, it's possible to change between these exit points. For example, a student who initially registers for the certificate may opt to continue studying for the Diploma or Masters qualification. Likewise, a student originally registered for the Masters can transfer to the certificate or Diploma.... [-]


LLM Dalam Undang-undang Dan Dasar Tenaga Antarabangsa

University of Stirling
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 27  September 2018 United Kingdom Stirling + 1 lagi

Undang-undang dan Dasar Tenaga Antarabangsa LLM di University of Stirling telah direka khusus untuk menangani perkembangan sedemikian. Kakitangan pakar telah berkumpul untuk menawarkan ijazah pelbagai disiplin yang inovatif dan tersendiri yang akan menyediakan graduan dengan pemahaman mendalam tentang undang-undang dan dasar tenaga, serta bidang-bidang utama undang-undang pelaburan, dasar alam sekitar, pengurusan tenaga, dan ekonomi . [+]

Pengenalan

Tekanan yang semakin meningkat terhadap sumber semula jadi telah mendorong penilaian bentuk tenaga tradisional, serta mencari bentuk tenaga baru dan terbarukan. Ketika persimpangan dengan alam sekitar semakin terlihat, pengeluaran tenaga, pengedaran dan penggunaan telah menjadi bidang keutamaan bagi pemerintah, perniagaan dan organisasi bukan kerajaan di seluruh dunia.

Undang-undang dan Dasar Tenaga Antarabangsa LLM di University of Stirling telah direka khusus untuk menangani perkembangan sedemikian. Kakitangan pakar telah berkumpul untuk menawarkan ijazah pelbagai disiplin yang inovatif dan tersendiri yang akan menyediakan graduan dengan pemahaman mendalam tentang undang-undang dan dasar tenaga, serta bidang utama undang-undang pelaburan, dasar alam sekitar, pengurusan tenaga dan ekonomi.... [-]


LLM / MSc Dalam Dasar Dan Tadbir Urus Persekitaran

University of Stirling
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2018 United Kingdom Stirling + 1 lagi

LLM / MSc dalam Dasar Alam Sekitar [+]

Pengenalan

LLM / MSc dalam Dasar Alam Sekitar

Isu-isu alam sekitar adalah kepentingan utama di seluruh dunia. Sama ada dengan perubahan iklim, kehilangan biodiversiti atau kerosakan alam sekitar, penyelesaian sangat diperlukan dalam dasar dan tadbir urus untuk mengurangkan, menyesuaikan, mengurangkan atau mencegah kesan yang signifikan. Program ini membincangkan kebimbangan dan penyelesaian yang berpotensi, yang menyediakan graduan dengan kemahiran dan kepakaran yang diperlukan untuk abad ke-21.

Sebab-sebab Teratas Untuk Belajar Dengan KamiAnda akan berpeluang untuk memberi tumpuan kepada pengenalpastian penyelesaian dasar dan pentadbiran alam sekitar yang berkesan.Anda akan belajar di University of Stirling , institusi yang menduduki tempat ke-1 di Scotland dan kelapan di UK dalam ranking The Times Higher Education di 100 universiti terbaik dunia di bawah umur 50 tahun.Anda akan mendapat manfaat daripada pengetahuan dan bimbingan pensyarah dan pengamal Dasar dan Pimpinan Tadbir pakar kami.Anda akan memperoleh wawasan yang unik dari pendekatan pembelajaran disiplin program ini.Anda akan mempunyai akses kepada pelbagai kemungkinan pembiayaan dan biasiswa.Objektif kursus... [-]

Master Dalam Undang-undang

Across the Pond
Campus Sepenuh masa August 2018 United Kingdom Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool London Loughborough Manchester Newcastle Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield + 28 lagi

Bilangan pelajar yang ingin belajar undang-undang di UK terus berkembang dan kami berbangga dapat bekerjasama dengan beberapa yang terbaik sekolah undang-undang di negara ini. Sama ada anda mencari untuk belajar LLB (kelayakan ijazah undang-undang) atau LLM (Master Undang-Undang), rakan kongsi universiti UK kami menawarkan banyak program yang sangat baik. [+]

Bilangan pelajar yang ingin belajar undang-undang di UK terus berkembang dan kami berbangga dapat bekerjasama dengan beberapa yang terbaik sekolah undang-undang di negara ini. Sama ada anda mencari untuk belajar LLB (kelayakan ijazah undang-undang) atau LLM (Master Undang-Undang), rakan kongsi universiti UK kami menawarkan banyak program yang sangat baik.

Across The Pond UK Kajian Pakar mempunyai pengalaman luas di dalam menasihati calon pada pilihan yang sesuai untuk memilih mengikut profil akademik dan profesional anda, jadi pastikan untuk berhubung untuk mengetahui bahawa mana program akan menjadi yang terbaik untuk anda!

Kebaikan belajar undang-undang di UK Memohon 3 tahun LLB langsung daripada sekolah tinggi - Layak dalam masa 2 tahun dengan Status Kanan ijazah LLB (apabila anda sudah mempunyai ijazah sarjana muda) - Kajian di negara di mana undang-undang biasa berasal - Tingkatkan prospek kerjaya anda dengan pendidikan antarabangsa CAN BAGAIMANA SELURUH POND HELP? ... [-]

Undang-undang Ekonomi Antarabangsa (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Sepenuh masa 2 - 3  October 2018 United Kingdom Glasgow

Program pengajian sarjana dua tahun ini memfokuskan kepada undang-undang ekonomi antarabangsa dan telah dikembangkan bersama oleh University of Glasgow di Scotland dan Leuphana [+]

Program pengajian sarjana dua tahun ini memfokuskan kepada undang-undang ekonomi antarabangsa dan telah dikembangkan secara bersama oleh Universiti Glasgow di Scotland dan Leuphana University of Lüneburg .

LATAR BELAKANG DAN AIMS

Mengintegrasikan undang-undang ekonomi awam dan swasta, program ini menyatukan dua bidang undang-undang yang sering diliputi secara bebas dalam kesusasteraan undang-undang dan juga dalam pengajaran. Bahagian ini akan diatasi dalam rangka program ini untuk menyediakan pelajar dengan pendekatan holistik terhadap undang-undang ekonomi antarabangsa yang menyifatkan bidang ini sebagai amalan. Program ini bertujuan untuk menyampaikan penglibatan yang luas, saintifik dan mendalam dengan pemain dan struktur undang-undang ekonomi antarabangsa (tahun pertama kajian di Lüneburg) dan juga untuk memudahkan pengkhususan tambahan dalam salah satu subjek teras undang-undang ekonomi antarabangsa seperti Korporat... [-]


Undang-undang, Perbankan Dan Kewangan

University of Dundee - School of Social Sciences
Campus Sepenuh masa 12  September 2018 United Kingdom Dundee

LLM dalam Undang-Undang, Perbankan dan Kewangan di Dundee menawarkan gabungan inovatif latihan profesional dan teori untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam sektor kewangan. Kursus ini sangat tertumpu kepada alam semulajadi, dan tidak seperti banyak kursus LLM lain di lapangan yang diajarkan oleh kedua-dua profesional perniagaan dan undang-undang yang mempunyai pengalaman praktik praktikal undang-undang perbankan dan kewangan, termasuk pengalaman praktik hukum pengawalseliaan kewangan di kedua-dua EU dan Amerika Syarikat . [+]

Gambaran Keseluruhan

LLM dalam Undang-Undang, Perbankan dan Kewangan di Dundee menawarkan gabungan inovatif latihan profesional dan teori untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam sektor kewangan. Kursus ini sangat tertumpu kepada alam semulajadi, dan tidak seperti banyak kursus LLM lain di lapangan yang diajarkan oleh kedua-dua profesional perniagaan dan undang-undang yang mempunyai pengalaman praktik praktikal undang-undang perbankan dan kewangan, termasuk pengalaman praktik hukum pengawalseliaan kewangan di kedua-dua EU dan Amerika Syarikat .

Siapa yang patut belajar kursus ini?

LLM ini direka bentuk untuk graduan yang memiliki ijazah undang-undang atau latar belakang undang-undang yang ingin membangunkan kemahiran khusus untuk mendapatkan karier dalam sektor perkhidmatan perbankan dan kewangan.... [-]