LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Perbandingan di Amerika Heidelberg Jerman

Graduan sekolah undang-undang dan peguam rutin memohon LL.M. satu untuk mendapatkan kepakaran dalam bidang yang khusus undang-undang, seperti undang-undang cukai atau undang-undang antarabangsa, atau untuk bergerak dari satu kawasan ke dalam amalan lain.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Heidelberg adalah sebuah bandar di penduduk Rhine-Neckar Wilayah Metropolitan di barat daya Jerman. Rantau ini mempunyai iklim yang pusat-Eropah dengan menjadikannya panas untuk sebahagian besar tahun itu. Ia adalah rumah kepada beberapa universiti tertua dan kolej di Jerman.

Terbaik Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Perbandingan di Amerika Heidelberg di Jerman

1 Hasil dalam Undang-undang Perbandingan, Heidelberg Filter

LL.M. dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa dan Perbandingan

SRH University Heidelberg
LLM
01 Apr. 2020
<
Sepenuh masa
<
12 bulan
English
Kampus

Perusahaan moden memerlukan pakar undang-undang yang terlatih dan terlatih. Program Master kami memberi tumpuan kepada pelajar-pelajar yang terlibat dan berkelayakan yang berm ...

Baca lebih lanjut