Filter
Sarjan Undang-undang
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang dalam Undg-undg Tek Kewangan 2019/2020

LLM atau Sarjana Undang-Undang menyediakan pengenalan kepada bidang-bidang baru yang menarik kepada mereka dan juga peluang untuk terus pakar dalam bidang amalan mereka dan biasanya terhad kepada mereka yang mencapai status penghormatan dalam pengajian undang-undang mereka sebelum ini.

Sarjana Undang-undang dalam Undg-undg Tek Kewangan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undg-undg Tek Kewangan

Swansea University

Baru untuk 2018, LLM di LegalTech adalah program tuan yang inovatif dan topikal, yang menerangkan bagaimana teknologi seperti Kecerdasan Buatan dan kesan Blockchain terha ... [+]

Baru untuk 2018, LLM di LegalTech adalah program tuan yang inovatif dan topikal, yang menerangkan bagaimana teknologi seperti Kecerdasan Buatan dan kesan Blockchain terhadap perkhidmatan undang-undang.

Organisasi dari dunia undang-undang dan teknologi akan terlibat dalam penyampaian program, yang akan menawarkan peluang untuk bekerja dengan sistem perisikan buatan; untuk membangunkan aplikasi dan penyelesaian LegalTech; untuk menjadi selesa bekerja dengan Big Data, dan memahami cabaran undang-undang dan pengawalseliaan yang berkaitan dengan teknologi.

Ciri-ciri utama

Menjadi salah satu LLM pertama di UK di lulusan LegalTech!

Memperoleh pengetahuan dan pengalaman untuk berkembang menjadi seorang peguam / pengamal perkhidmatan abad ke-21 yang mampu menggunakan teknologi yang berbeza untuk membantu amalan undang-undang dan mendorong inovasi di seluruh profesion.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu