Filter
MBA
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda, Terbaik Undang-undang MBA

MBA dalam Undang-undang adalah Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan peringkat ijazah dengan pengkhususan dalam Undang-undang. MBA dalam program Undang-undang sesuai untuk pelajar yang berminat dalam undang-undang korporat, keusahawanan, perundingan pengurusan atau perniagaan.

Apakah faedah daripada MBA dalam Undang-undang?

Mengambil MBA dalam Undang-undang mempunyai banyak manfaat. Yang ketara, graduan dari program MBA dalam Undang-undang boleh berkesan mempunyai peluang kerjaya yang dua kali lebih banyak kerana sifat dwi-fokus ijazah undang-undang mereka. Ia biasanya mengambil masa hanya tiga tahun untuk disiapkan MBA dalam Undang-undang. Banyak fakulti undang-undang juga menawarkan sambilan atau talian peluang ijazah MBA Undang-undang, membolehkan pelajar untuk bekerja sambil belajar.

Apakah MBA dalam Undang-undang Perniagaan terdiri daripada?

MBA dalam program Undang-undang boleh menawarkan kursus dalam bidang Perakaunan dan Kewangan, Pemasaran, Strategi, Sumber Manusia, Sistem Maklumat, Operasi dan Kemampanan dengan kursus elektif dalam Undang-undang Perniagaan, Perbandingan Commercial Timbang Tara, Undang-undang Perdagangan dan Undang-undang Perbankan.

Apakah MBA dalam keperluan Undang-undang Perniagaan?

Permohonan untuk MBA dalam program ijazah Undang-undang sepatutnya lulus dari program ijazah sarjana muda yang berkaitan dengan markah yang tinggi. Sesetengah universiti juga memerlukan pemohon untuk mempunyai sekurang-kurangnya dua tahun pengalaman kerja dalam bidang mereka sebelum pendaftaran dalam MBA di dalam Hukum.

Berapa banyak kos untuk mengambil MBA dalam Undang-undang Perniagaan?

Kos MBA dalam Undang-undang berbeza-beza mengikut fakulti undang-undang, kaedah kajian dan negara.Bakal pelajar perlu mengambil tuisyen akaun, yuran pelajar, bekalan dan kos hidup. Sesetengah fakulti undang-undang akan menyokong pelajar untuk memohon biasiswa atau stipends, mana layak. Ia adalah penting untuk menghubungi universiti untuk maklumat lanjut mengenai harga MBA ijazah Undang-undang.

Mengapa mengambil MBA dalam talian dalam Undang-undang?

Pelajar yang tidak boleh berulang-alik ke kampus, atau merancang untuk terus bekerja melalui MBA dalam pelajaran Undang-undang, boleh memohon untuk mendapatkan MBA Online dalam program Undang-undang. Universiti terkemuka di seluruh dunia menawarkan MBA dalam Undang-undang dalam talian, yang menawarkan kelayakan yang sama seperti ijazah di kampus.

Bagaimana untuk mendaftar dalam MBA dalam Undang-undang Perniagaan?

Jika anda berminat untuk Ijazah Undang-undang tetapi mempunyai sambungan kepada bidang Perniagaan MBA dalam Undang-undang yang tepat untuk anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

MBA kami dalam Undang-undang Perniagaan menyediakan pelajar dengan pengetahuan asas dan pemahaman perniagaan dan dengan keupayaan untuk pakar dalam mata pelajaran undang- ... [+]

MBA @ BGS dari £ 2500

MBA dalam Undang-undang Perniagaan

&nbsp

MBA kami dalam Undang-undang Perniagaan menyediakan pelajar dengan pengetahuan asas dan pemahaman perniagaan dan dengan keupayaan untuk pakar dalam mata pelajaran undang-undang semasa penggal kedua. Sebutan kedua akan membolehkan pelajar untuk mendapatkan pemahaman amalan undang-undang dan teori dalam sektor perniagaan dan keupayaan untuk merumuskan kedua-dua hujah-hujah bertulis dan lisan perniagaan dan undang-undang topikal dikeluarkan.

Program MBA terdiri daripada sejumlah lapan modul setiap memberi tumpuan kepada soal yang lain perniagaan / pengurusan dengan orientasi perniagaan antarabangsa. Pengajaran dan pembelajaran program ini disampaikan melalui ceramah, seminar, tutorial, dibimbing dan kajian bebas.Pengajaran dan pembelajaran di program ini turut dimeriahkan oleh penyelidikan aktif kakitangan, khususnya di kawasan-kawasan umum perniagaan dan teori pengurusan. Program MBA adalah bernilai sebanyak 180 kredit. ... [-]

United Kingdom Birmingham
August 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu