Master dalam undang-undang perniagaan antarabangsa (LLM)

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Anda akan memperdalam dan memperluaskan pengetahuan anda tentang undang-undang sebagai mata pelajaran akademik; memperoleh pemahaman sistematik pada proses undang-undang, kaedah dan konsep, konteks sosial dan politik di mana proses undang-undang mengambil tempat dan konsep teori sesuai undang-undang.

Akhirnya, dengan memaksimumkan potensi akademik dan mengasah kemahiran menyelesaikan masalah anda dalam konteks transnasional melalui pengambilalihan pemahaman yang sistematik dan kritikal terhadap isu-isu undang-undang, ekonomi, budaya, etika dan politik kompleks memaklumkan hubungan perdagangan antarabangsa dan perniagaan transnasional anda akan meningkatkan anda profesional pembangunan dan ufuk.

Kemahiran penyelidikan dan penulisan anda mendapat akan dipindah milik kepada pelbagai sektor profesional, termasuk profesion undang-undang, dasar, sektor korporat, badan-badan kerajaan atau ahli akademik.

Mengapa kajian LLM Undang-undang Perniagaan Antarabangsa di Middlesex?

Di Sekolah Undang-undang di Universiti Middlesex kita telah mengumpulkan satu pasukan ahli akademik di peringkat global dihormati yang menyediakan bukan sahaja wawasan dan arah praktikal tetapi akses kepada rangkaian besar kenalan dan kenalan, terutamanya untuk peluang latihan dalam organisasi antarabangsa dan domestik.

Antaranya ialah Pensyarah Kanan dalam Undang-undang Scott Morrison, yang menyelidik mengenai pembangunan dan pengawalseliaan kewangan dan pelaburan dan perbankan runcit Islam, kedua-dua di United Kingdom dan di luar negara, dan Pensyarah Kanan dalam Undang-undang Dr Nadia Bernaz, yang pakar dalam perniagaan dan hak asasi manusia undang-undang.

acara kemuncak Course

  • Advance pengetahuan anda undang-undang perniagaan antarabangsa dalam pasaran global yang pantas berubah dan dunia yang semakin global-- Kajian dengan tenaga pengajar yang terlibat dalam penyelidikan utama di seluruh bidang yang berkaitan undang-undang, daripada jualan antarabangsa barang-barang kepada undang-undang dan dasar WTO dan tindakan undang-undang perdagangan antarabangsa dan timbang tara - Belajar bersama penuntut dari seluruh dunia di salah satu kota yang terbesar di dunia
Tarikh Akhir Kemaskini November 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Baca lebih lanjut

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Baca Ringkas
London , UK Online + 1 Lagi Kurang