Paralegal

Umum

Penerangan Program

Paralegal meningkatkan kecekapan firma undang-undang dengan melakukan pelbagai tugas undang-undang yang mencabar di bawah pengawasan peguam berlesen. Paralegal sering melakukan wawancara saksi, menyusun dokumen undang-undang, melakukan penyelidikan undang-undang, dan berkomunikasi secara langsung dengan pelanggan. Paralegal juga dilatih untuk membantu peguam ketika mereka bersiap untuk perbicaraan, melakukan perbicaraan, dan merundingkan penyelesaian.

International Business College menawarkan gelar Associate of Applied Science selama 16 bulan. Sebilangan besar kelas anda khusus untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya Paralegal yang berjaya. Anda boleh lulus dengan cepat dan mula bekerja!

Program ini juga merangkumi latihan selama 8 minggu di mana anda dapat mempraktikkan kemahiran yang telah anda perolehi dan membuat hubungan industri.

Untuk cemerlang dalam bidang undang-undang, paralegal harus memperhatikan secara terperinci, menjadi penyelenggara yang mahir, dan bekerja dengan baik dalam satu pasukan. Semasa program paralegal 16 bulan di International Business College, anda dapat mempelajari kemahiran penting dan akan mempelajari banyak bidang kandungan undang-undang, termasuk:

Undang-undang Jenayah, Keluarga, dan Tort

Prosedur Pengadilan Sivil

Transaksi Harta Tanah

Etika Perundangan

Program ijazah Associate of Applied Science selama 16 bulan dirancang supaya anda menghabiskan sebahagian besar masa untuk mempelajari kemahiran yang berkaitan langsung dengan kerjaya anda dalam dunia perundangan. Anda juga mungkin menghabiskan 8 minggu di tempat yang luar biasa di mana anda dapat mempraktikkan apa yang telah anda pelajari dan alami dalam bekerja di tempat yang sah.

Fakulti paralegal kami di International Business College telah bekerja di bidang perundangan dan dapat membawa pengalaman undang-undang mereka ke dalam kelas. Kelas kami yang lebih kecil memudahkan anda mendapatkan perhatian satu lawan satu.

Semasa program paralegal, anda juga berpeluang menyelesaikan pekerjaan luar. Ini adalah kaedah terbaik untuk menggilap kemahiran anda dan meningkatkan peluang pekerjaan masa depan anda.

Sebagai pelajar dalam program Paralegal kami, anda dapat mempelajari tentang: Terminologi undang-undang, Kemahiran penyelidikan undang-undang, prosedur Mahkamah, Kontrak, undang-undang harta tanah, Perancangan Harta Tanah, Undang-undang Keluarga, Undang-undang Jenayah, litigasi sivil.

Sebagai lulusan International Business College Paralegal, jabatan penempatan kerjaya kami dapat membantu anda memulakan karier anda dengan mencari pekerjaan yang tepat! Bantuan kerjaya kami bermula sebelum tamat pengajian. Anda akan mengikuti kursus yang akan mempersiapkan anda untuk mencari pekerjaan anda dengan menulis resume dan latihan temu ramah. Seorang penasihat penempatan akan bekerja dengan anda satu persatu sepanjang pencarian pekerjaan anda, dan komitmen kami terhadap anda tidak berakhir di sana. Alumni dipersilakan untuk kembali dan menggunakan perkhidmatan penempatan kerjaya sepanjang karier mereka.

Lulusan International Business College Paralegal boleh bekerja untuk:

Pejabat undang-undang persendirian

Organisasi perkhidmatan undang-undang

Bank

Syarikat besar dan kecil

Pejabat Realty

Syarikat gadai janji

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2021

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of bus ... Baca lebih lanjut

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of business, design and technology, and health care. Baca Ringkas