Kami pg cert perdagangan antarabangsa dan undang-undang komersil kursus * dalam talian boleh dicapai sebagai kelayakan yang berdiri sendiri atau digunakan sebagai batu loncatan ke arah LLM penuh kami. Kursus ini membolehkan pelajar meneroka bidang-bidang seperti undang-undang organisasi dunia perdagangan, undang-undang persaingan antarabangsa, dan jualan antarabangsa barang-barang.

Undang-undang adalah satu perkara yang diiktiraf secara meluas dan sangat dihormati dan pengetahuan yang diperolehi pada kita PG Cert Perdagangan Antarabangsa dan Undang-Undang Komersial akan membuka banyak peluang untuk anda untuk membangunkan kerjaya anda kerjaya peringkat tinggi di sebuah firma undang-undang antarabangsa, syarikat multinasional atau organisasi kerajaan.

* Tarikh mula kursus ini masih tertakluk kepada kelulusan Universiti. Sekiranya kelulusan tidak diberikan oleh tarikh mula kursus anda, tarikh alternatif akan ditawarkan atau bayaran balik penuh diberikan.

kaedah pengajaran dan gaya

Memandangkan kami adalah universiti dalam talian 100%, kami menggunakan persekitaran pembelajaran maya dan bukannya kampus tradisional. Sistem ini mengesan dan menguruskan proses pembelajaran dalam masa nyata dan memberikan anda akses segera kepada bahan-bahan pembelajaran anda.

Platform pembelajaran membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar secara langsung melalui internet.

Anda disokong sepanjang kursus anda oleh Pelajar Penasihat yang berdedikasi dan mempunyai peluang untuk sentiasa berinteraksi dengan rakan-rakan pelajar dan tutor anda.

Penilaian

Kami mengguna pakai pendekatan berasaskan tugasan-penilaian dan bukannya peperiksaan. Penilaian bagi Sijil Perdagangan dan Undang-undang Perdagangan Antarabangsa PG adalah berdasarkan kombinasi kerja kursus bertulis.

Peluang Kerjaya

Kami berdedikasi untuk meningkatkan employability di kalangan graduan kita. kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya anda dan potensi pendapatan dengan campuran kemahiran utama yang secara langsung boleh dipindahkan ke tempat kerja.

Pengetahuan undang-undang yang diperolehi daripada Cert Perdagangan dan Undang-undang Perdagangan Antarabangsa PG boleh menyediakan anda untuk peranan dalam sebuah firma undang-undang antarabangsa, syarikat multinasional atau organisasi kerajaan.

peguam cara berkelayakan atau peguambela juga akan dapat menggunakan kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh dari belajar kursus untuk memenuhi keperluan mereka tahunan Pembangunan Profesional Berterusan (CPD).

Syarat kemasukan:

Terdapat dua laluan kemasukan disediakan untuk kursus ini menarik: Laluan Dimasukkan akademik dan laluan masuk Buka.

21 hari jaminan wang kembali

Jika anda mendaftar di Cert Perdagangan dan Undang-undang Perdagangan Antarabangsa PG kami tetapi memutuskan bahawa pembelajaran dalam talian bukan untuk anda, kami akan membolehkan anda untuk menarik diri dalam tempoh 21 hari dari tarikh mula yang dinyatakan pada surat tawaran anda. Jika anda telah membayar satu barisan deposit sehingga awal, anda akan menerima bayaran balik sepenuhnya.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh University of Essex Online »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sepenuh masa
Price
3,635 GBP
dibayar secara ansuran bulanan.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date